kostas_papad Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Σκέφτομαι με τον καινούριο σταθερό να πάρω ένα μικρό sata 2(τώρα που είναι και τζάμπα) για να φορτώνω ΜΟΝΟ τα windows και τα προγράμματα εκεί πάνω ώστε να του ΄΄ελαφρύν ω ΄΄ τη δουλειά στις εφαρμογές.Θα έχει αποτέλεσμα ή όχι?Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με partition σε ένα πιο μεγάλο δίσκο??
aledjo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 εγω εχω κανει αυτο που λες με τα windows μονα τους και παει μια χαρα το συστημα. επισης δε γλυτωνει και απο τη ταλαιπωρια οταν θες να κανεις fortmat. σβηνεις μονο το δισκο με τα win και εισαι οκ....
Ventrix Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 θα είχε κάποιο ιδιαίτερο νόημα αν αυτό τον δίσκο τον έπαιρνες στις 10000rpm. Αλλιώς πολύ κακό για το τίποτα...
kostas_papad Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Συμφωνώ ότι με το 10000rpm δίσκο τα πράγματα θα είναι καλύτερα,απλά με το να είναι τα windows και τα προγράμματα μόνα τους σε ένα δίσκο κερδίζω κάτι ή δεν πρόκειται να δω καμία σημαντική διαφορά??
Bspus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Εγω με 10000rpm και μονο windows/programs μεσα και δε βλεπω ουσιαστικη διαφορα. Τζαμπα τα εσκασα για τον 74GB Raptor. Καλυτερα να επαιρνα 2 κανονικους δισκουσ σε RAID Stripe
kostas_papad Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Λέτε δηλαδή με ένα partition να είμαι υπέρ καλυμμένος??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.