Bougas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 ωραία προσθήκη... ε οχι και ωραια.προσωρινη λυση,μεχρι να βρουμε κατι καλυτερο.
Sadman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδια ξεχασαμε μια Lamborgini για να τα μεταφερουμε....Πως εγινε αυτο???? http://www.lamborghini.com/2006/lamboSitenormal.asp?lang=eng κατι τετοιο νομιζω φτανει για να το κουβαλησουμε ολα αυτα με ανεση και ευλαβια. Βεβαια αυτο βαζει καμια 300κ ευρω στο λογαριασμο αλλα σιγα θα κερδισουμε το τζοκερ.
n3a Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Με τόσα χρήματα τόσο αδύναμο μηχάνημα... Πάρτε εδώ: http://www.tyan.com/product_board_detail.aspx?pid=517 2 cpu AMD Opteron (τους καινούριους -4πύρηνους για 8πλό threading) και 16 GB DDR2... Δυστυχώς δεν έχει 2χ PCI-E slots για SLI αλλά τι να κάνουμε xD... Θα βολευτούμε με μια 8800Ultra :Ρ
Mars_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 δν φανταστηκα ρε σι οτι θα υπαρχουνε τρελοι spammers σαν εμενα να ανοιξουνε παρομοιο τπικ.Γιατο και δν μπηκα στο κοπο να searcharo.Τελοσπα. Προσοχη σε αυτα που αλαξα και σε αυτα που εχω κανει bold ,θα αποδειξω τα λεγομενα μου παρακατω δινοντας λινκ απο ποστ του Sadman. Για αρχη ενα ολο'ι'διο τοπικ με αυτο: το Pc των ονείρων σας!!! Αλλα δυο ακυρα τοπικ ετσι για να εχουμε, υπαρχουν και αλλα απλως βαζω μονο 2: Σημερα ακουσα κατι τρελο για το oc New Patenta 95% egkiri Και τελος ενα ποστ σου που αναφερεται κυριως σε 'σενα: Καντε κατι με τα καινουργια μελη και τα ενοχλητηκα επανελημενα ποστ. Αυτα απο μενα τα λεμε στο επομενο επεισοδιο(=ακυρο τοπικ)
george_o/c Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 @Sadman : Great job, one more useless and completely meaningless thread added to Insomnia list ... Μπορείς να μου πεις ποιος ακριβός είναι ο ρόλος του thread αυτού ? Τί θες δλδ να μας πεις, ότι θα πάρεις υπολογιστή 7000 ή 10000 ευρώ ... ? Άσε που και να πάρεις τέτοιο pc, δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να το tweekάρεις και να το maxάρεις ... Γιατί δεν βρίσκω τον παραμικρό λόγο ένα τέτοιο pc, να μην το κλοκάρεις ... Δώσε μου ένα QX6850, μία Asus Blitz Extreme, 2 x 8800 Ultra, και ένα κιτάκι Cellshock 14400 DDR3, μαζί με ένα cascade και με συνολικό κόστος (ούτε 4000ε - εδώ έκανες thread με pc 18000ε ... ), έχεις απίστευτα καλύτερες επιδόσεις ...
Re-man Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Asheto alla halarose re file me to tweaking kai ta rologia!Mono apo to h/w pou ehei perasei apo tin ypografi sou ki apo ta ' thread peri kammenon eksartimaton eisai i zontani apodeiksi oti to maxarisma den einai kalo pragma ektos kian den to heis esy.Opoios theei to pc gia na to hrisimopoiei kanei an hreiazetai kai ginetai ena suntiritiko anevasma.
kostas3650 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Θα δώσεις 7 χιλιάρικα για PC; Μάζεψε λίγα ακόμα και πάρε αυτοκίνητο...
Sadman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 αυτοκηνητο εχω(τουλαχηστον θα κληρωνομισω ). Ενα Toyota Carina E με Yamaha Moter 500HP tuned και βαμενο χαμελεον απο τον πατερα μου(εχει φανοποιηο)
desolatorXT Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Η πιο τρελή σύνθεση: >AMIGA 4000 [b]CPU[/b]: Motorola MC68EC030 (Eco version of the 68030) or MC68040 @ 25Mghz [b]CO-PROCESSOR[/b]: Alice (Blitter and Memory Manager), Lisa (Video chip) [b]RAM[/b]: 2Mb CHIP RAM + 2Mb or 4Mb Fast RAM (up to 16 Mb, and theorically to 4 Gb) [b]ROM [/b]: 512 Kb [b]SOUND[/b]: Four channel stereo sound, 8 bits D/A converters [b]I/O PORTS[/b] Centronics, RS232c, internal and external disk-drive ports, internal AT IDE port, keyboard, audio stereo output, mouse/joysticks (2), RGB,optional SCSI adapter, Four 16/32-bit Zorro III expansion slots, Three PC AT slots, Video slot [b]BUILT IN MEDIA:[/b] 3.5-inch high density disk drive (880 KB/1.76 MB formatted) and 120Mb hard-drive [b]OS [/b] AMIGA WorKBench 3.x, AmigaDOS 3.0 Το αγόρασα πριν λίγες μέρες
veider Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Για κατεβαστηρι μια χαρα θα ειναι αντε και για να μπαινεις στο internet
veider Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Η πιο τρελή σύνθεση: >AMIGA 4000 [b]CPU[/b]: Motorola MC68EC030 (Eco version of the 68030) or MC68040 @ 25Mghz [b]CO-PROCESSOR[/b]: Alice (Blitter and Memory Manager), Lisa (Video chip) [b]RAM[/b]: 2Mb CHIP RAM + 2Mb or 4Mb Fast RAM (up to 16 Mb, and theorically to 4 Gb) [b]ROM [/b]: 512 Kb [b]SOUND[/b]: Four channel stereo sound, 8 bits D/A converters [b]I/O PORTS[/b] Centronics, RS232c, internal and external disk-drive ports, internal AT IDE port, keyboard, audio stereo output, mouse/joysticks (2), RGB,optional SCSI adapter, Four 16/32-bit Zorro III expansion slots, Three PC AT slots, Video slot [b]BUILT IN MEDIA:[/b] 3.5-inch high density disk drive (880 KB/1.76 MB formatted) and 120Mb hard-drive [b]OS [/b] AMIGA WorKBench 3.x, AmigaDOS 3.0 Το αγόρασα πριν λίγες μέρες Tι μου θυμησες τωρα!Ο πρωτος υπολογιστης που ειχα ηταν ενα ATARI 1040 STFM.Αλλες εποχες τοτε.Μαλωνα για το αν ηταν καλυτερο το ATARI ή η AMIGA 500
george_o/c Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Asheto alla halarose re file me to tweaking kai ta rologia!Mono apo to h/w pou ehei perasei apo tin ypografi sou ki apo ta ' thread peri kammenon eksartimaton eisai i zontani apodeiksi oti to maxarisma den einai kalo pragma ektos kian den to heis esy.Opoios theei to pc gia na to hrisimopoiei kanei an hreiazetai kai ginetai ena suntiritiko anevasma. Συγνώμη αλλά μήπως θα μπορούσες να διευκρινήσεις σε ποιον απευθύνεται αυτό το post ? Σε εμένα ή τον Sadman ? ... αυτοκηνητο εχω(τουλαχηστον θα κληρωνομισω ).Ενα Toyota Carina E με Yamaha Moter 500HP tuned και βαμενο χαμελεον απο τον πατερα μου(εχει φανοποιηο) Τοyota Carina με Yamaha μοτέρ @ 500 άλογα ... ? Ή μας κοροϊδεύεις ή δεν ξέρεις τί λες ...
Sadman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Συγνώμη αλλά μήπως θα μπορούσες να διευκρινήσεις σε ποιον απευθύνεται αυτό το post ? Σε εμένα ή τον Sadman ? ... Τοyota Carina με Yamaha μοτέρ @ 500 άλογα ... ? Ή μας κοροϊδεύεις ή δεν ξέρεις τί λες ... mαλλον εσυ δν ξες :shock: Η Yamaha σε συνεργασια με την Toyota ειχανε βγαλει εναν κητηρα για Carina E o οποιος μαμα ξεκηναει μαμα στα 300αλογα.Λογηκα τωρα δν πολειτε πια αλαλ τελοςπα.Το πως ευτασε στα 500 βαριεμαι να το γραφω αν και πιστευω οτι δν ειναι δυσκολο να φανταστητε τι εχει κατω απο το καπο
agrb Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Tι μου θυμησες τωρα!Ο πρωτος υπολογιστης που ειχα ηταν ενα ATARI 1040 STFM.Αλλες εποχες τοτε.Μαλωνα για το αν ηταν καλυτερο το ATARI ή η AMIGA 500 Και τα δύο καλά ήταν. Μια χαρά. Εκεί κάναμε τα πρώτα βήματα. Αλλά τότε internet είχε μόνο το Μετσόβιο και αυτό μόνο σε text. Ωραίες εποχές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.