phovos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά θέλω να προτείνεται μερικές αισθηματικές ταινίες...Όχι απαραίτητα να πλανταξουμε στο κλάμα αλλά και κάτι ποιο ανάλαφρο Π.χ όπως το the Holiday. Κάνω μια αρχή με: The holiday music and lyrics The diary
tzafarela Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Eternal sunshine of the spotless mind The horse whisperer Message in a bottle Δεν μου έρχονται άλλα τώρα.. Α!και δύο πολεμικές αλλά και αισθηματικές: Braveheart THe last of the Mohicans Ε δεν πλαντάζεις και στο κλάμα...
zenso Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Για το "αναλαφρες" δεν ειμαι σιγουρος,νομιζω πως ειναι υποκειμενικο. Καποιες σχετικα προσφατες αγαπημενες που μου'ρχονται τωρα : Before Sunrise Before Sunset The Princess Bride The Remains Of The Day Jeux Dʼenfants High Fidelity Intermission In The Mood For Love The English Patient
Panathinaikara Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 the notebook. Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με το Holiday και επίσης πολύ μου άρεσε το Alfie . ειδικά με το moto Χριστούγεννα είναι η πιο δύσκολο εποχή να είσαι μόνος κλπ . Δείτε τα όπως και δήποτε
alexmaths Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 - In the mood for love - Gegen die Wand ( Μαζί ποτέ) - Before sunrise - Before sunset
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Αγαπα με αν τολμας(Jeux d'Enfants) Πολυ καλη κ ας μην ειμαι fan του ειδους (..πιστευω πως η κοπελα μου θα ναι περιφανη αν δει τι postαρω)
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 wicker park. ενδιαφέρουσα.
Em_Zed Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Ανάλαφρες About Adam : αυτός ο τύπος είναι ο ήρωας κάθε άντρα. Coyote Ugly : πιο ελαφριά δε γίνεται ! Kate & Leopold : αυτός ο τύπος είναι ο ήρωας κάθε γυναίκας ! Kissing Jessica Stein : Love Actually : από τις ωραιότερες και καλύτερες My Best Friend's Wedding Μεσαία κατηγορία Piedras (ιστορίες παπουτσιών) : Τα παπούτσια τελικά λένε πολλά για τις γυναίκες. Με τα πιο συγκινητικά φινάλε. Μια πορνογραφική σχέση : Σύντομη, λιτή, αληθινή. Βαρέων βαρών Los amantes del circulo polar : ή αλλιώς 'οι εραστές του αρκτικού κύκλου΄, γιατί οι μεγάλοι έρωτες μπορεί να φτάσουν έως τον ισημερινό Dolls : γιατί οι μεγάλοι έρωτες αρκούνται στο να βλέπουν την ανατολή "καθισμένοι" σε ένα δέντρο The end of the affair : γιατί σε μαθαίνει να προσέχεις τι εύχεσαι και τι υπόσχεσαι.
etheo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 City of Angels http://www.imdb.com/title/tt0120632/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.