alexzzz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Και εγώ τυπογραφείο θα πρότεινα θείο Γιάννη. Η ποσότητα είναι αρκετή για τον τυπογράφο να κάνει τσίγκους κτλ κτλ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Και εγώ τυπογραφείο θα πρότεινα θείο Γιάννη.Η ποσότητα είναι αρκετή για τον τυπογράφο να κάνει τσίγκους κτλ κτλ.... Να φτιαξει 120 τσγκους ???? Τοσες ειναι οι διαφορετικες σελιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanasisAR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Τυπογραφείο; ΜΗ....ΤΖΙΖ. Τη καλύτερη δουλειά κάνατε με τον HP, αλλά μη τον λειώσετε και τα βγάλετε μονοκοπανιά. 500 και τον αφήνετε να κουλάρει λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Τυπογραφείο; ΜΗ....ΤΖΙΖ.Τη καλύτερη δουλειά κάνατε με τον HP, αλλά μη τον λειώσετε και τα βγάλετε μονοκοπανιά. 500 και τον αφήνετε να κουλάρει λίγο. Αυτο λεω να κανουμε...Δεν μας βιαζει εξ αλλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Να φτιαξει 120 τσγκους ???? Τοσες ειναι οι διαφορετικες σελιδες. ύπο τας παρούσας συνθήκας και με τα νέα, επιτρέψτε μου να πω συνταρακτικά, δεδομένα που μόλις λάβαμε.... όχι, να μην πάτε σε τυπογράφο. Αλέκος over and out Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.