Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την Webcam usb της Creative

spasoklambania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα χτες από το κατάστημα της Cosmodata στην Γλυφάδα την Webcam usb της Creative με 35 ευρώ. Την εγκατέστησα στον υπολογιστή μου ακολουθώντας τις οδηγίες. Αφού ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση των οδηγών και του απαραίτητου λογισμικού πάω να ανοίξω το πρόγραμμά της για να τραβήξω ένα δοκιμαστικό video. Μάταια όμως. Πριν πατήσω το κουμπί για να ξεκινήσει να τραβάει το video έβλεπα μια μαυρίλα. Το ίδιο και μόλις πάτησα το κουμπί για να ξεκινήσει να τραβάει το video. Κλείνω το πρόγραμμα και πατάω το κουμπί που βρίσκεται πάνω στην κάμερα για να βγάλω φωτογραφία. Ανοίγει αυτομάτως το πρόγραμμα και αντί για την φωτογραφία βλέπω πάλι μια μαυρίλα. Βγάζω την κάμερα από τον υπολογιστή και ξανακάνω εγκατάσταση των οδηγών και του λογισμικού. Ξανά τα ίδια προβλήματα. Μπήκα στο site της Creative και κατέβασα τους τελευταίους οδηγούς της κάμερας. Τους εγκατέστησα και ξανά τα ίδια. Για να μην πολυλογώ επί τέσσερις ώρες έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση των οδηγών και του software και γινόντουσαν τα ίδια. Ανοίγω κάποια στιγμή το netmeeting για να δω τι πέζεται και εκεί. Επιλέγω την κάμερα από τις ρυθμίσεις και μετά στο παράθυρο που έχει για να δω τι εικόνα στέλνω έβλεπα πάλι μια μαυρίλα. Έβαλα κάποιον να με καλέσει στο netmeeting και μόλις ξεκίνησα να στέλνω εικόνα μου είπε ότι βλέπει και εκείνος μια μαυρίλα. Στο τέλος απεγκατέστησα ότι έχει σχέση με την κάμερα, την έβαλα στο κουτί της και σήμερα πήγα στο κατάστημα και τους είπα το πρόβλημά μου. Αμέσως ο υπάλληλος έβγαλε την κάμερα από το κουτί της και την εγκατέστησε σε έναν υπολογιστή του καταστήματος. Εκεί δούλεψε αμέσως!!!! Μόλις πήγα στο σπίτι μου την εγκατέστησα με τον ίδιο τρόπο που την εγκατέστησε ο υπάλληλος του καταστήματος. Μέχρι αυτή την στιγμή εξακολουθώ να βλέπω μια μαυρίλα όποτε ανοίγω το πρόγραμμα της κάμερας ή το netmeeting. Γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει; Θέλω να αποφύγω το format το οποίο μου πρότεινε και ο υπάλληλος του καταστήματος αφού η κάμερα δούλεψε κανονικά στον υπολογιστή τους.Το αρχείο read me της κάμερας έλεγε ότι αν έχω αυτό το πρόβλημα(δηλαδή να μην μπορώ να δω εικόνα) να μειώσω την επιτάχυνση υλικού για τα γραφικά. Το έκανα και αυτό αλλά τίποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...