zaxoys Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Και εγώ μια απο τα ίδια ,το βλέπω μονο δεξιόστροφα
vatraxopedila Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 8 σελιδες μετα και πολλες πολλες προσπαθειες μονο δεξιοστροφα. παντως ειμαι χρησιμοποιω και τα δυο μ χερια,και κυριως το αριστερο.
horsepower Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 ναι ρε παιδιά όπως λέει και ο Manuel αυτό που πρέπει να κοιτάξει κανείς είναι την by default παρουσίαση που το επιτρέπει ο brain brain brain..και μετά να δει να ισχύουν αυτά που υποτίθεται ότι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των δεξιοτήτων του (λέω υποτίθεται γιατί αναφέρθηκε πιο πριν ότι "το βλέπω δεξιόστροφα αλλά απέχω πολύ από αυτό που περιγράφεται στο αρχικό ποστ")..αν ψάχνετε κόλπα να το δείτε και από την άλλη μεριά απλά δεν έχει νόημα..όλοι θα το καταφέρουν για τον απλό λόγο ότι το gifακι είναι φτιαγμένο ακριβώς έτσι..όποιος είναι καλός στα μαθηματικά ο εγκέφαλος του by default θα του το παρουσιάσει δεξιόστροφα γιατί ένα μαθηματικό μυαλό επικεντρώνεται περισσότερο στην ταχύτητα περιστροφής και στην ταλάντωση πάνω κάτω πχ...αντίστοιχα και για την άλλη φορά..επειδή όμως δεν χρειάζεται διατριβή στα κβάντα και αντίστοιχα πτυχίο αρμονίας για να δεις τις διαφορετικές φορές, με λίγο προσπάθεια και κάποιες εξαναγκασμένες εστιάσεις σε συγκεκριμένα σημεία της κοπέλας το βλέπεις όπως γουστάρεις..δεν σημαίνει κάτι το να "καταφέρεις" να το δεις και από την αλλιώς, επειδή πολύ απλά δεν είναι το default σου..κάποιοι το έχουμε δει να γυρνάει αμφίστροφα χωρίς τρικ κτλ...εγώ απλά ανοιγοκλείνω τα μάτια μου ή λέω "τώρα θα γυρίσεις δεξιόστροφα πουτανάκι με το ωραίο βυζί" σαν να είναι σκλάβα και αυτή υπακούει....
soturin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Κάθε λεπτό που το κοιτάω αλλάζει... Όσον αφορά δεξιόχειρες-αριστερόχειρες, πλέον οι επιστήμονες τους αριστερόχειρες τους ονομάζουν αμφιδεξιούς, καθώς αυτοί που φαίνεται να έχουν προτίμηση στα αριστερό χέρι (ή πόδι ποδοσφαιριστές-μπασκετμπολίστες) αποδεικνύεται ότι μαθαίνουν πιο εύκολα και απόλυτα να χρησιμοποιούν και τα δύο. Εξάλλου πολύ είναι οι δεξιόχειρες που μικροί γράφαν με το αριστερό και από πίεση τον γονιών τους μάθαν με δεξί (λόγω τρόπου γραφής-διάταξη τετραδίων κτλ) πχ Φίλος μου γράφει με δεξί, ντριμπλάρει (μπάσκετ) με δεξί αλλά σουτάρει με αριστερό (όχι και τα δύο, δεν μπορεί με δεξί)
Helm21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 "τώρα θα γυρίσεις δεξιόστροφα πουτανάκι με το ωραίο βυζί" σαν να είναι σκλάβα και αυτή υπακούει.... μιλάς σε ένα 3d poser model με τέτοιον τρόπο.
Fidelio Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 "τώρα θα γυρίσεις δεξιόστροφα πουτανάκι με το ωραίο βυζί " Η τέχνη δεν έχει όρια και είναι ο μόνος τρόπος να διορθώσεις τον κόσμο μέσω αυτης , use your right side of your brain my young apprentice !
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 μιλάς σε ένα 3d poser model με τέτοιον τρόπο. σωστά! στην τελική δεν την ξέρεις, ορίστε μας!
drillgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 ΕΒαλα να φορτωσει η εικονα μεσω του tim plus με gprs και μεχρι να φορτωσει τελειως το gif η κινηση πηγαινε καρε καρε οποτε εκανε μπαμ οτι κινειτε δεξιοστροφα! Τωρα τι να πω, ισως οι πολλες ασκησεις στατικης με ροπες κλπ διανυσματικα μεγεθη να εχουν απενεργοποιησει τελειως το δεξι τμημα του εγκεφαλου μου
emilios_x Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Στην αρχή την βλέπω δεξιόστροφα και μετά αριστερόστροφα :S Είμαι μαθηματικός τύπος αλλά ασχολούμαι και με την μουσική,παίζει ρόλο ?
izerman76 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Προσωπική άποψη είναι πως είναι gif στο οποίο γυρίζει προς τη μια φορά για κανα 2λεπτό και μετά αλλάζει φορά
Fidelio Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 τσου , οτι ώρα θες μπορείς να Την αλλάξεις ! ...ναι τελικα κατάφερα και έβαλα λίγο λογική στην ζωή μου, είναι όμως πολύ εντυπωσιακό δεν το πιστευα στην αρχή χαχαχα, δοκιμάστε να κάνετε εναλαγή πριν ολοκληρώσει μια πληρη περιστροφή , μια αριστερά μια δεξιά με μισές στροφές δηλαδή κάπως , χεχε πολύ καλό το gif! Βασικά αυτο το κατάφερα αφου πρώτα εστίασα στο πόδι περιστροφής. Δείτε και λιγο αυτο , ασχετο , αλλα δείτε :
Galis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 τσου , οτι ώρα θες μπορείς να Την αλλάξεις ! ...ναι τελικα κατάφερα και έβαλα λίγο λογική στην ζωή μου, είναι όμως πολύ εντυπωσιακό δεν το πιστευα στην αρχή χαχαχα, δοκιμάστε να κάνετε εναλαγή πριν ολοκληρώσει μια πληρη περιστροφή , μια αριστερά μια δεξιά με μισές στροφές δηλαδή κάπως , χεχε πολύ καλό το gif! Βασικά αυτο το κατάφερα αφου πρώτα εστίασα στο πόδι περιστροφής. Ακριβως αυτο που ειπα και εγω.Εστιαστε στο ποδι και μολις ειναι τελειως δεξια ή αριστερα ανοιγοκλειστε τα ματια και θα γυρισει αναποδα.Ειναι πολυ ευκολο
tolis86 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 μα αξωνας περιστροφης εγω βλεπω ειναι το δεξι ποδι που ειναι παντα σταθερο κατω ακομα και τα μαλλια. ολα τα βλεπω δεξιοστρωφα οτι και να κοιταξα δε μπορεσα να το δω αριστεροστροφα...τι να πω...παντως απο μικρος ειχα κλιση και παθος θα ελεγα με τις θετικες επιστημες. στο χορο και στη μοθσικη ειμαι καλος αλλα ποτε μα ποτε δεν εξασκηθηκα μικρος ζωγραφιζα αλλα τα μαθηματικα μετραβουσαν τραβανε ακομα πιο πολυ και σιχενομαι την εκθεση...να συνεχησω?
Galis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 παρακολουθησε το τεντωμενο ποδι και κανε αυτο που ειπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.