kallair Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Παίδες η φωτογραφία είναι απλώς καταπληκτική!!! Είμαι αριστερόχειρας κ την είδα εκ πρώτης όψεως να γυρίζει clockwise. όσο κ αν προσπάθησα να την δω να γυρίζει αντίστροφα, δεν μπόρεσα. μετά όμως εστίασα στην σκιά κ έβαλα την φαντασία μου να σκέφτεται ότι γυρίζει ανάποδα. και ως εκ θαύματος το είδα λες κ γύρισε χέρι και γύριζε ανάποδα!!!! με λίγη προσπάθεια ακόμη κατάφερα να του ξανά-αλλάξω κατεύθυνση!!!
Zderg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Αν παιρναμε το βιντεακι καρε-καρε τι θα βλέπαμε; Δεν θα επρεπε να ηταν ξεκαθαρο το προς τα που γυριζει; Μπορω να την δω και προς τις 2 κατευθυνσεις αλλα εχω αυτη την απορια..
Helm21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Zderg: τα καρέ λειτουργούν εξίσου και γι... ουφ ασ'το.
SGP Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά όταν το άνοιξα στη δουλειά το έβλεπα να γυρίζει μόνο counter clockwise, όταν γύρισα πάλι counter το έβλεπα. Τώρα ασχολήθηκα με κάτι φωτογραφίες κτλ. και το βλέπω clockwise... Μετά από προσπάθεια κατάφερα να το ξαναδώ counter... βέρυ γουίαρντ!
-nick- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Αν παιρναμε το βιντεακι καρε-καρε τι θα βλέπαμε; Δεν θα επρεπε να ηταν ξεκαθαρο το προς τα που γυριζει; Μπορω να την δω και προς τις 2 κατευθυνσεις αλλα εχω αυτη την απορια.. Μα δεν γυρναει καπου standard. It's in the eye of the beholder.
Zderg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον το προσεξα λιγο παραπανω το θεμα.. Κρατησα ενα καρε. Εδω εξηγειται γιατι βλεπουμε την κοπελια να γυριζει και προς τις 2 κατευθυνσεις.. Δειτε αυτη την εικονα Υπαρχουν 2 τροποι να δουμε την εικονα. 1ος τροπος) Το ορθιο ποδι ειναι το αριστερο της οποτε το χερι που βλεπουμε ολοκληρο (στα δεξια της εικονας) ειναι το δεξι της χερι και το στηθος που φαινεται ειναι το αριστερο της. 2ος τροπος) Το ορθιο ποδι ειναι το δεξι της οποτε το χερι που βλεπουμε ολοκληρο (στα δεξια της εικονας) ειναι το αριστερο της χερι και το στηθος που φαινεται ειναι το δεξι της. Κατα την κινηση των εικονων απλα το μυαλο μας επιλεγει ποιο απο τα δυο σεναρια θελει να δει..
Neurotic_Fest Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δεν ξέρω αν είναι αυθυποβολή αλλά μετά από ένα λεπτό προσπάθεια μέχρι ν'αλλάξει η κατεύθυνση στ'ακουστικά ακούω δυο κομμάτια αντί για ένα.Όχι ότι δεν έχει ξανασυμβεί βεβαίως βεβαίως.
Filos19 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Παίδες για να τελειώσει το θέμα.Η γυναίκα γυρνάει με την φορά των δεικτών του ρολογιού. Θα δείτε ότι είναι τόσο γελοίο όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.Αρκεί να προσέξετε αυτό που θα πω. -Δείτε το πέλμα το οποίο δεν είναι υψωμένο αλλά είναι αυτό που στηρίζει. -Αν προσέξετε καλά αυτό το πέλμα θα δείτε ότι είναι το αριστερό της.Φαίνεται από το που βρίσκεται το μεγάλο δαχτυλο κτλ.Μην αρχίσετε να λέτε α και ου.Δείτε το καλά. -Όπως βλέπετε το συγκεκριμένο πέλμα στρήβει προς τα δεξιά, δηλαδή με την φορά του ρολογιού. -Εφόσον το πέλμα στρήβει προς τα δεξιά προφανώς και η γυναίκα στρήβει με την φορά των δεικτών του ρολογιού. Πριν βιαστείτε να ααντήσετε δείτε το καλά πρώτα και ακολουθείστε τα βήματα που σας λέω. Αυτά
Galis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 στεκει και το αριστεροστροφα αλλα πρεπει να καταφερεις να το δεις για να πειστεις.Και εγω το ιδιο νομιζα.Βασικα εγω την γυρναω προς οποια πλευρα θελω.Για να την δειτε και εσεις προς την αλλη πλευρα απο αυτην που σας φαινεται οτι γυρναει κανονικα απλα παρτε τα ματια σας απο τη γυναικα και κοιταξτε μονο τη σκια για λιγο και μολις η σκια φτασει στο τελος της διαδρομης της σηκωστε αμεσως τα ματια προς τα πανω στη γυναικα και αυτη θα γυριζει αναποδα
Garnele Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 ρε 'σεις προσπαθώ εδώ και κάνα μισάωρο να τη δω να γυρίζει αριστερόστροφα αλλά τίποτα...
Helm21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Παίδες για να τελειώσει το θέμα.Η γυναίκα γυρνάει με την φορά των δεικτών του ρολογιού. ...να τελειώσει το θέμα της εγκεφαλικής λειτουργίας??
Galis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 απλο τελειo κολπο να της αλλαζετε φορα κατα βουληση.Απλα ανοιγοκλειστε τα ματια στο καρε που το σηκωμενο ποδι ειναι τελειως δεξια ή τελειως αριστερα στην εικονα.Στην αρχη καντε το και δεξια και αριστερα μεχρι να το βρειτε.Μπορειτε να το κανετε οσες φορες θελετε μεχρι και το σημειο να κανει μονο μιση στροφη και να γυρναει πισω,δηλαδη κλεισιμο τον ματιων δεξια,μετα κλεισιμο αριστερα,μετα δεξια κτλ
tolis86 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 ε? δεξιοστροφα παει..δε καταλαβαινω τι κανεις... βλεπεις αυτο που θες? βεβαια καπου οταν ειναι τερμα δεξια/αριστερα το ποδι της κανει ενα σπασιμο και ανεβαινει λιγο πανω...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθείτε να αποδείξετε μερικοί. Είναι ένα τεστ, φτιαγμένο έτσι ώστε να μπορείς να το δεις σωστά και αντικειμενικά ΚΑΙ από τις δύο μεριές, με τις σκιές του, με τα δάχτυλά του, με τα όλα του. Δηλαδή αυτός που το κατασκεύασε είναι ηλίθιος ώστε να αφήσει μερικά πράγματα λάθος; Δεν είναι quiz "βρείτε προς τα που γυρίζει". Είναι μια κατασκευή.
Panahs Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Ότι και να κάνω δεν μπορώ να το δω παρά δεξιόστροφα. Δε μπορώ να το δω με τίποτα αριστερόστροφα. Θα ξαναπροσπαθήσω αργότερα... τι να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.