Filos19 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Εγώ το βλέπω με τη φορά των δεικτών του ρολογιού και είναι προφανές ότι έτσι πάει.
Helm21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Η απλα την αναγνωρηζει αλλιως ο εγκεφαλος μας? π....προφανώς. Δεν ξέρω τι άλλο σου πέρασε από το μυαλό.
Filos19 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά δείτε το πέλμα του αριστερού της ποδιού.Πηγαίνει φανερά με την φορά των δεικτών του ρολογιού.Μην τρελαθούμε.Και γενικά όλο το σώμα αυτό δείχνει
Zderg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Κορυφαια εικονα.. Ειμαι δεξιοχειρας και αρχικα το εβλεπε να γυριζει δεξιοστροφα.. Ομως το προσπαθησα και το ειδα να γυριζει και αναποδα.. Μολις το ειδα να γυριζει αριστεροστροφα εντυπωσιαστηκα Δεν περιμενα οτι μια δεδομενη κινουμενη εικονα μπορει να γυριζει και απο τις 2 πλευρες.. Για οσους το βλεπουν να γυριζει μονο δεξιοστροφα θα τους πω την τεχνικη που εφαρμοσα .. Επικεντρωθειτε στην σκια των ποδιων και σκεφτητε την σαν να γυριζει αναποδα απο το σωμα.. Μετα δειτε το σωμα.. Τωρα που το ξαναβλεπω, προσεξα οτι η σκια ειναι οπτικα σωστη μονο αν δουμε το σωμα να κινειται αριστεροστροφα..
horsepower Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 εγώ το βλέπω να περιστρέφεται και προς τις δυο φορές απλά ανοιγοκλείνοντας τα μάτια..δεν αναφέρει όμως το αρχικό ποστ τα "χαρακτηριστικά" όσων το βλέπουν έτσι..
-nick- Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Click!! Filos 19, δεν το βλεπουν ολοι το ιδιο Δεξιόχειρας, Clockwise. Αν προσπαθήσω μπορώ να το αλλάξω να παει αντιστροφα με το ρολοι. Βασικα απλα κοιτας καπου αλλου και κανεις visualize να στρεφεται απο την αλλη.By default Clockwise ομως για μενα. RIGHT BRAIN FUNCTIONS uses feeling "big picture" oriented imagination rules symbols and images present and future philosophy & religion can "get it" (i.e. meaning) believes appreciates spatial perception knows object function fantasy based presents possibilities impetuous risk taking
Φρού-Φρού Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 εγώ το βλέπω να περιστρέφεται και προς τις δυο φορές απλά ανοιγοκλείνοντας τα μάτια..δεν αναφέρει όμως το αρχικό ποστ τα "χαρακτηριστικά" όσων το βλέπουν έτσι.. μαζί σου! Και σε μένα έτσι ακριβώς συμβαίνει... Κάτι σε optical illusion δεν παίζει σαν option ????
BIAP Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Ειναι θεμα αντιληψης, δεν προσπαθει να σε ξεγελασει. Θυμαμαι οταν πρωτοξεκινησα στο πανεπιστημιο, οταν καναμε τρισδιαστατη παρουσιαση, τα σχεδια δεξιοχειρων-αριστεροχειρων ξεχωριζαν απο την προτιμηση που εδειχναν στις γωνιες παρουσιασης. Εδειχνα μια προτιμηση προς τους αριστεροχειρες, και οταν προκαλλουσα vertigo σε καθηγητες με αντιστροφη φορα αντιληψης απο τη δικη μου, απλως γυριζα την διαφανεια απο την αλλη πλευρα και ολα εβγαζαν νοημα. Ειχε πολυ γελιο. Ακομη και τα πομολα, και τη φορα ανοιγματων πορτων σε αυθορμητη επιλογη επηρεαζε.
NoD Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Eμένα γιατί μου φαίνεται μαλακία/απάτη αυτό το gif ? Τέλοσπαντων, το βλεπω να γυρίζει όπως γουστάρω.
horsepower Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 μαζί σου! Και σε μένα έτσι ακριβώς συμβαίνει... Κάτι σε optical illusion δεν παίζει σαν option ???? ναι και μένα εκεί πήγε το μυαλό μου αλλά αν ήταν illusion θα το έβλεπαν και οι άλλοι έτσι και όχι μόνο clockwise ή counter-clockwise..
Helm21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Η φιγούρα πάει πάνω-κάτω το πόδι της μπαλαρίνας (edit: ενδιαφέρων επίσης πως το μυαλό μου την βάφτισε ως τέτοια ενώ δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνει) σε σιλουέτα πάει αριστερά-δεξιά, δεν κάνει καμία κυκλική κίνηση για να είναι σίγουρα αριστερόστροφη ή δεξιόστροφη, εννοείται η πλήρης περιστροφή από το μυαλό μας. Αν προσέξετε, εφαρμόστε μια νοητή ευθεία στο κίνηση του extended leg και δείτε ότι δεν παρεκκλίνει ιδιαίτερα. Ο συνδυασμός κίνησης πάνω-κάτω με το αριστερά-δεξιά-αριστερά-δεξιά ανάλογα με το μέρος του εγκεφάλου που χρησιμοποιούμε πιο πολύ (έτσι λέει το test) μας δίνει αριστερόστροφη ή δεξιόστροφη κίνηση.
Φρού-Φρού Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Πάντως εγώ το παρατήρησα το κορίτσι για αρκετή ωρα με 2 συναδέλφους και σε όλους μας άλλαζε η φορά, (οχι σε όλους ταυτόχρονα φυσικά). Και είμαστε 2 δεξιόχειρες και ένας αριστερόχειρας..
Zderg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Αυτο που μας επηρρεαζει, πιστευω, ειναι η σκια.. Ειναι σωστη μονο για την αριστεροστροφη κινηση.. Και γενικα ο φωτισμος..
horsepower Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 μωρέ η κοπελιά πάνω κάτω πάει κι έχει και ωραίο βυζί αλλά την ανάλυση σου χελμ δεν την πολυκατάλβα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.