Προς το περιεχόμενο

Ποιο μέρος του εγκεφάλου χρησιμοποιείτε;

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Both. Το κοιτάω σταθερά (χωρίς να ανοιγοκλείσω μάτια κλπ) και ανά κάποια δευτερόλεπτα αλλάζει φορά. Διάβασα ελάχιστα ποστ, είναι τελικά σικέ οφθαλμαπάτη ή πρέπει να πάω για μαγνητική εγκεφάλου? lol

Δημοσ.

λοιπον επειδη ο τοπικ σταρτερ θελει να το παιξει εξυπνος αν παρατηρησετε την εικονα για λιγη ωρα κουνιετε προς τα δεξια και μετα αλλαζει προς τα αριστερα....

οποτε αφηστε τις μαλακιες πλιζ

Δημοσ.

Πως ρε παιδια!Εγω μονο δεξια την βλεπω να γυριζει!Τι τα ματια μου εκλεισα τι νερο ερειξα παλι δεξια κουνιεται η τανα! :P

Δημοσ.

Το απόγευμα που ήμουνα φουλ τσιτωμένος την έβλεπε δεξιόστροφη. Τώρα που είμαι χαλαρός την βλέπω αριστερόστροφη... Είμαι σχεδόν αμφίχειρας, αφού κάνω συγκεκριμένες δουλειές με το δεξί χέρι και κάποιες άλλες μόνο με το αριστερό...

Τι μου συμβαίνει γιατρέ;;;

Δημοσ.

Δεξιόστροφα πάει και δεν ακούω κουβέντα! Δεν θα μας βγάλετε τρελούς εσείς που την βλέπετε και αριστερόστροφα....

Δημοσ.
Δεξιόστροφα πάει και δεν ακούω κουβέντα! Δεν θα μας βγάλετε τρελούς εσείς που την βλέπετε και αριστερόστροφα....

Ετσι σωστα!! Ακου κει αριστεροστροφα! :P

Δημοσ.

...δεν είπαμε πώς ψηφίζει η ΚΟΠΕΛΑ!!!!

...Οπότε χαλαρώστε.

(...κι όσο χαλαρώνετε, εκεί που τη βλέπετε να λικνίζεται ρολογόστροφα, α) συγκεντρωθείτε κάτω στη ΣΚΙΑ του πέλματός της, β) "αφήστε την" (που την έχετε φάει με τα μάτια) να κάνει μια περιστροφή -στη ΜΙΣΗ θα 'χει αλλάξει ήδη φορά- και μετά ξανακοιτάξτε τα βυζ τον κω

...την κοπέλα τεσπα. Είναι ο στανταρ τρόπος να την δείτε ν' αλλάζει φορά.

Δημοσ.

Τo κόλπο είναι ένα: Όταν γυρνάς το κεφάλι σου πλάγια αριστερά και κοιτάζοντας την εικόνα,αρχίσει να στριφογυρίζει αριστερόστροφα ,ενώ αν γυρίσεις το κεφάλι σου δεξιά,τότε στριφογυρίζει δεξιόστροφα.

Δημοσ.
λοιπον επειδη ο τοπικ σταρτερ θελει να το παιξει εξυπνος αν παρατηρησετε την εικονα για λιγη ωρα κουνιετε προς τα δεξια και μετα αλλαζει προς τα αριστερα....

οποτε αφηστε τις μαλακιες πλιζ

Μην πας να το παίξεις έξυπνος :P

Άλλο ένα καλό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...