Προς το περιεχόμενο

Θέλω να κρύψω την IP μου

mak_gate13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΙΤΕ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΟΙ ΕΚΤΩΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ IP ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ PROXY SERVERS ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΕΤΙΟΥ ΙΔΟΥΣ ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΒΟΥΝ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΙ ΕΝΑ PM!!!!

Δημοσ.

Υπαρχουν προγραμματα anomymizer στο δικτυο συνηθως εμπορικα αλλα σε προστατευουν μεχρι ενα βαθμο και κρυβουν ως ενα βαθμο την πραγματικη ip σου αλλα ουδεν κρυπτον...

Δημοσ.

Επιμένω, δε γίνεται. Τα προγράμματα το μόνο που κάνουν είναι να σου παίρνουν τα λεφτά - αν τα αγοράσεις - και να σου ρίχνουν σε ταχύτητα το σύστημα. Οποιοσδήποτε μπορεί να βρει ποιος κρύβεται πίσω από anonymizer, steganos και λοιπά "προγράμματα"...

Δημοσ.
einai poly eykolo

ωραία απάντηση εδωσες nlal μπραβο εισαι φοβερος

αν ξερεις κατι επι του θεματος γιατι με ενδιαφερει και μενα , να το πεις , και να μην παριστανεις τον ξερολα

Δημοσ.
...ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ IP ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ PROXY SERVERS ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΙΔΟΥΣ ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΒΟΥΝ...

Κοίτα κι αυτό:

>http://youhide.com/

Υ.Γ.Και γράφε με μικρά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...