therock Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Εχω εναν φιλο μου που εχει κοσμοτε,αλλα ειναι σχολη εμποροπλοιαρχων και αυτο το εξαμηνο ταξιδευουν ανα τον κοσμο. Χρησιμοποιοει τον κοσμοτε αριθμο του παρολαυτα και θα ηθελα να ξερω ποσο κοστιζει μια κληση προς εναν τετοιο προορισμο. Απο οσο ξερω παντως θα χρεωθει αυτος τα μισα και εγω τα αλλα μισα ετσι?
alt10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 οχι απο τι καταλαβα εσυ ενδιαφερεσαι για σενα λοιπον εσυ πληρωνεις οτι θα πληρωνες οταν ηταν και στην ελλαδα αυτος πληρωνει παραπανω το εμαθα καλα οταν με επαιρνε η κοπελα μου στην κυπρο σε wind και μου ηρθε 230 το τηλ χωρις καμια κληση ...
therock Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Η κυπρος χρεωνεται σαν κληση εξωτερικου?Καλα τοσο πολυ σου ηρθε,αυτο ειναι εξωφρενικό!
ana_mas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Η κυπρος χρεωνεται σαν κληση εξωτερικου?Καλα τοσο πολυ σου ηρθε,αυτο ειναι εξωφρενικό! Η Κύπρος μπορεί να είναι νησί της ανατολικής Μεσογείου θάλασσας αλλά, αν δε κάνω λάθος, η Κυπριακή Δημοκρατία σύμφωνα με την συμφωνία εγκαθίδρυσής της ένα νησί-κράτος ιδρύθηκε το 1960 στη βάση των Συμφωνιών Ζυρίχης-Λονδίνου, αν θυμάμαι καλά από την Ιστορία... Απο οσο ξερω παντως θα χρεωθει αυτος τα μισα και εγω τα αλλα μισα ετσι? Εσύ χρεώνεσαι για μια κλήση προς ελληνικό αριθμό και εκείνος ανάλογα σε ποια χώρα βρίσκεται χρεώνεται την λήψη περιαγωγής με βάση τις χρεώσεις Cosmote. Με άλλα λόγια εσύ δεν χρεώνεσαι κάτι διαφορετικό από το αν βρισκοτάν είτε εδώ Ελλάδα είτε εξωτερικό. Η διαφορά υπάρχει για τον φίλο σου που βρίσκεται στο εξωτερικό και αν βρίσκεται εν πλω αν δεν κάνω λάθος χρεώνεται με βάσει χρεώσεις δορυφόρου.
therock Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Και αμα εχω και καποιο προγραμμα δωρεαν χρονο ομιλιας η την υπηρεσια ενα λεπτο το λεπτο,τοτε ισχυουν,και αυτο χρεωνεται μονο την "περιαγωγη"?Η οποια γνωριζουμε ποσο ειναι?
AlexNet Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Τα πράγματα είναι απλα και δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεσαι. Εσύ χρεώνεσαι το ίδιο, ανεξάρτητα από το αν ο φίλος σου είναι Ελλάδα ή όχι. Αυτός χρέωνεται με το κόστος περιαγωγής κλπ. Στέλνε του μηνύματα, δεν χρεώνονται έξτρα κ ας σε πάρει αυτός κανένα τηλ από το δορυφορικό του πλοίου. Είναι λίγο ακριβούτσικο, αλλά και ως 3ος να μπαρκάρει, θα παίρνει καλά χρήματα.
ana_mas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Και αμα εχω και καποιο προγραμμα δωρεαν χρονο ομιλιας η την υπηρεσια ενα λεπτο το λεπτο,τοτε ισχυουν,και αυτο χρεωνεται μονο την "περιαγωγη"?Η οποια γνωριζουμε ποσο ειναι? Από την δική σου πλευρά ισχύει κανονικά το προγραμματακι που έχεις τοποθετήσει για εσένα δεν αλλάζει τίποτα. Τώρα για τον φίλο σου ανάλογα σε τι πρόγραμμα είναι έχει και τις αντίστοιχες χρεώσεις κοίτα 1) εδώ για What's up 2) εδώ για Cosmocarta . 3) Για συμβόλαιο εδώ εδώ και επέλεξε εισερχόμενες κλήσεις - ζώνη και τέλος την χώρα για να δεις τις αντίστοιχες χρεώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.