warewolf Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 ενω εχω ενα αξιοπρεπες pc για γενικη χρηση θα μου γινει δωρο ενα pc αξιας 2000-2500 ευρω. (δεν ξερω ακομη το ακριβες ποσο. αποφασισα να ετοιμασω μια custom συνθεση που να περιλαμβανει τα απολυτως απαραιτητα (μικρους σκληρους, οχι οθονη κ.τ.λ.) και ολα τα λεφτα να πανε σε επεξεργαστη, μνημες, mainboard, τροφοδοτικο, και τελος σε οτι καλυτερο μπορω να πετυχω απο καρτα γραφικων. 1) πρεπει να περιμενω, για κατι καλυτερο που θα σκασει στην αγορα τους 1-2 επομενους μηνες ? απο λιγο ψαξιμο, καταλαβα οτι πρεπει να βαλω καρτα nvidia με 8800GTS ή καρτα ati με HD2900XT για να παρω το απολυτο σε επιδοσεις αυτη την στιγμη στην αγορα. αν κανω καπου λαθος διορθωστε με-ενημερωστε με. επισης ηθελα να ρωτησω αν βαλω καποια απο τις προαναφερθεντες, θα εχω σημαντικη διαφορα σε επιδοσεις αν βαλω 2 καρτες ? ( με SLI ήCVI/CF) και αν ναι ποιο προτεινετε σαν καλυτερο ? τελος εμαθα και εγω (δυστυχως) οτι το DIRECTX10 βγηκε πατατα προς ωρας. να περιμενω για νεες καρτες που θα υποστηριζουν directx11 ή να αγορασω τελικα τωρα και να ελπιζω να διορθωθει το προβλημα μελλοντικα με νεους drivers ? οπως καταλαβαινετε, για μια και μοναδικη φορα μου δινεται η ευκαιρια αυτη, οπου δυστυχως πρεπει το δωρο να ειναι pc. (μην ρωτατε γιατι) αν μπορουσα, θα ζητουσα τα χρηματα, ή μια τηλεοραση ή κατι αλλο. μονο pc μπορω να αποκτησω ομως. το θεμα ειναι οτι μπορω να περιμενω οσο χρειαζεται. απο εμενα εξαρταται ποτε θα ζητησω το pc. τι να κανω τελικα ? ποια ειναι η γνωμη σας ? να περιμενω ? να προχωρισω σε συνθεση ? και αν ναι τι προτεινετε για exreme game pc ? ειδικα για τις καρτες γραφικων με ενδιαφερει πιο πολυ αφου ηδη ξερω οτι για επεξεργαστες για παραδειγμα ηδη μιλανε για 8πυρηνους 16πυρηνους κ.τ.λ. ξεχασα να αναφερω, αν και μαλλον το καταλαβατε, οτι το pc θα γινει καθαρα μια παιχνιδομηχανη.
gameover Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 τυχερουληη λοιπον εγω λεω να περιμενεις την καινουρια σειρα της nvidia με direct x 10.1 και πολλα αλλα καλουδια πανω, και να περιμενεις και τους penryn της intel.λογικα μετα τα χριστουγεννα θα ξεκαθαρισει το τοπιο.μη παρεις τιποτα τωρα.εφοσον διαθετεις τοσα θα μπορεις να χρυσοπληρωσεις και τα καινουρια τερατα της nvidia και της intel!
warewolf Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 ok και εγω μετα τα οσα διαβασα εδω μεσα εκει κατεληξα. περιμενω τα ΤΕΡΑΤΑ....
stabill Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Η αγορα υπολογιστη δεν ειναι επενδυση. Οτι και να αγορασεις, οποτε και να το αγορασεις, σε 6 μηνες θα ειναι πισω γιατι οι εταιρειες εχουν παντα φυλαγμενο ενα "χαρτι" για αργοτερα . Η γνωμη μου ειναι η εξης: με τα λεφτα που διαθετεις (ή που θα σου διαθεσουν, δεν με αφορα) αγορασε οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη και κοιτα να το χαρεις οσο μπορεις. Μην "τσιμπας" με τα dx10.1, 10.2, 10.3 και οτι αλλο μας υποσχεθουν για το μελλον. Οταν θα βγουν αρκετα παιχνιδια που θα τα υποστηριζουν ολα αυτα, το pc σου θα ειναι ηδη παλιο!!! Πιστεψε με ομως, μια χαρα θα τα παιζει!!! Απλα θα μπορει να τα παιξει και καλυτερα, οποτε.... κι αλλη αναβαθμιση....:-D:-D Ετσι κανουμε ολοι οι "τρελλοι" του ειδους, χρονια τωρα! Και κατι αλλο: μην τσιγγουνευτεις σε χωρητικοτητα δισκου. Παρε θηριο!!! Θα σου χρειαστει (πιστευω). Αλλωστε οι διαφορες στην τιμη ειναι μικρες. Ολα τα παραπανω τα λεω παντα σεβομενος τις γνωμες των αλλων φιλων που εχουν ηδη απαντησει. Καλη αγορα, οτι και αν αποφασισεις!!! :mrgreen:
kage Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 αν ειναι απο συγγενικο προσωπο κ οχι ανταποδοση χαρης καποιας εταιριας μην δωσεις 2500χιλ.ε αν παλι θες να δωσεις κοιτα κατι σε http://www.alienware.com/product_pages/desktop_all_default.aspx μονο κ μονο για να ξεχωριζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.