NiCk_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Vasika, epeidh thelo na matho liga perissotera gi'auto to programma, tha ithela na kanete post merikes apo tis agapimenes sas leitourgies .. Pragmata dld, pou tha mporousan na eukolinoun akomh perissotero tin empeiria mas sta Mac Os X .. Euxaristo .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Γενικά μπορούν να σωθούν σαν plug-ins ή να μπουν στη μπάρα στον Finder, ότι βολεύει... παραδείγματα 1) Μαζική μετονομασία 2) Compine PDFs 3) Αν έχεις κατεβαστίρι, μπορεί να μπει ένας φάκελος που όταν βλέπει .torrent να το κατεβάζει αυτόματα και να είναι προσβάσιμος με FTP. Ή όποια άλλη FTP λειτουργία θέλετε... 4) Επίσης BackUp ή ότι άλλο για σελίδες στο διαδίκτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TurboJugend Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Η δική μου συμβουλή είναι να το ανοίξεις, και κοιτώντας τις επιλογές που έχεις για κάθε εγκατεστημένο πρόγραμμα σου, κάτι χρήσιμο θα βρεις για να αρχίσεις και οι ιδέες μετά θα σου έρχονται. Ενώ φτιάχνεις κάτι μπορεί να το δοκιμάζεις να δεις τι ακριβώς κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suicico Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Εγώ το έχω βάλει να μου καθαρίζει το Desktop μέρα παρά μέρα … τακτοποιώντας τα αρχεία σε διαφορετικά folders ανάλογα με το είδος τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.