pournaras Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ειδα θεμα με το zoranb, ειπα κι εγω κατι θελει να φτιαξει στο παλατι του παλι... απογοητευτηκα.
zoranb Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 χαχ η ζωή δεν είναι μόνο το παλάτι λοιπόν και ευτυχώς που σε απογοήτευσα γιατί αλλιώς θάμουν standard για τα σίδερα (βέβαια... μεταξύ μας, η μετάφραση που ζήτησα έχει να κάνει έμμεσα με το παλάτι χαρ χαρ χαρ οπότε εάν όχι για τα σίδερα... για τα κάγκελα είμαι σίγουρα)
zoranb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 παιδιά ο "κόφτης" που έχουν τα μοτέρ/μηχανές εσωτ. καύσεως πως λέγεται;
DownUNDERground Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 rev limiter μήπως είναι? Σωστό μου φαίνεται: http://en.wikipedia.org/wiki/Rev_limiter
Bspus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Υπάρχει και το side dishes, για το συνοδευτικά. Και προσοχή στα ψάρια, το fish δεν έχει πληθυντικό. Σωστα για τα ψαρια. Αν και προσφατα εμαθα και μου εκανε εντυπωση οτι υπαρχει και fishes. Αμα αναφερεσαι σε πολλα διαφορετικα ψαρια μπορεις να το χρησιμοποιησεις αν και μου ακουγεται ασχημα. Στο φαγητο ομως ειναι αυστηρα fish γιατι ειναι σαν μη μετρησιμο ετσι και αλλιως
zoranb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τα "Ιδιωτικά ΙΕΚ" πως μεταφράζονται στα Αγγλικά
zoranb Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 παιδιά τι σημαίνει "interpersonal communication skills"; κάποιο παράδειγμα έχετε;
zoranb Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 και τί σημαίνει αυτό ακριβώς; κάποιο παράδειγμα;
Marria Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Στο να μπορεις να επικοινωνεις με τον αλλο? να εχεις λεγειν? κατι τετοιο νομιζω... Απευθύνεται σε όλους όσους θα ήθελαν να μπορούν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με τους σημαντικούς άλλους και αναζητούν τους τρόπους για να το κάνουν. Ακόμη, σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία γενικά, να αισθάνονται λιγότερο φόβο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, περισσότερο επιδέξιοι και λιγότερο αδέξιοι και αμήχανοι στην κοινωνική και επαγγελματική τους ζωή.
zoranb Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 1. δημιουργικό γραφείο 2. ατελιέ γραφικών τεχνών 3. προϊοντικές καταχωρίσεις 4. τελική μακέτα 5. ιδιωτικό ΙΕΚ 6. ολοκληρωμένες γνώσεις 7. σχεδιασμός για ντύσιμο οχημάτων 8. λευκώματα 9. ενδοεταιρικά σεμινάρια 10. ελεύθερος χρόνος 11. γραμμικό σχέδιο 12. ελεύθερο σχέδιο 13. σελιδοποίηση
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Πως θα πω ότι θέλω "να κοπεί το τιμολόγιο στο όνομα Cthulhu ;"
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 I would like the invoice to be issued Ή I would like you to issue the invoice
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα