Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 248
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχ η ζωή δεν είναι μόνο το παλάτι λοιπόν και ευτυχώς που σε απογοήτευσα γιατί αλλιώς θάμουν standard για τα σίδερα (βέβαια... μεταξύ μας, η μετάφραση που ζήτησα έχει να κάνει έμμεσα με το παλάτι χαρ χαρ χαρ οπότε εάν όχι για τα σίδερα... για τα κάγκελα είμαι σίγουρα) :mrgreen:

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει και το side dishes, για το συνοδευτικά.

Και προσοχή στα ψάρια, το fish δεν έχει πληθυντικό.

Σωστα για τα ψαρια. Αν και προσφατα εμαθα και μου εκανε εντυπωση οτι υπαρχει και fishes. Αμα αναφερεσαι σε πολλα διαφορετικα ψαρια μπορεις να το χρησιμοποιησεις αν και μου ακουγεται ασχημα. Στο φαγητο ομως ειναι αυστηρα fish γιατι ειναι σαν μη μετρησιμο ετσι και αλλιως

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στο να μπορεις να επικοινωνεις με τον αλλο? να εχεις λεγειν? κατι τετοιο νομιζω...

Απευθύνεται σε όλους όσους θα ήθελαν να μπορούν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους με τους σημαντικούς άλλους και αναζητούν τους τρόπους για να το κάνουν. Ακόμη, σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία γενικά, να αισθάνονται λιγότερο φόβο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, περισσότερο επιδέξιοι και λιγότερο αδέξιοι και αμήχανοι στην κοινωνική και επαγγελματική τους ζωή.
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

1. δημιουργικό γραφείο

2. ατελιέ γραφικών τεχνών

3. προϊοντικές καταχωρίσεις

4. τελική μακέτα

5. ιδιωτικό ΙΕΚ

6. ολοκληρωμένες γνώσεις

7. σχεδιασμός για ντύσιμο οχημάτων

8. λευκώματα

9. ενδοεταιρικά σεμινάρια

10. ελεύθερος χρόνος

11. γραμμικό σχέδιο

12. ελεύθερο σχέδιο

13. σελιδοποίηση

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...