Προς το περιεχόμενο

2 χ 8500gt σε asus p5ke wifi

djpal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν.... Ιδού η απορία μου...

Έχω μια κάρτα γραφικών asus 8500gt 512mb και asus p5ke wifi motherboard.

Σκέφτομαι να αγοράσω μια δεύτερη ίδια και να τις βάλω να δουλέυουν μαζί..

Το πρόβλημά μου είναι ότι η κάρτα γρφικών είναι SLI ενώ η μητρική υποστηρίζει CROSSFIRE..

Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? Μην την πάρω τσάμπα??? Ε? :-D:-D:-D

Δημοσ.

Αν η μητρική υποστηρίζει crossfire, τότε δεν θα δουλέψει με 2 κάρτες της nVidia, παρά μόνο με 2 κάρτες της Ati. Επίσης, αν τοποθετήσεις 2 κάρτες nVidia, δεν θα μπορείς να τις συνδέσεις μεταξύ τους με το καλωδιάκι εσωτερικής σύνδεσης, αφού αυτό έρχεται με τη μητρική σου και στην περίπτωσή σου ταιριάζει μόνο σε κάρτες Ati.

Αλλά ακόμη κι Ati κάρτα να είχες, πάλι δεν αξίζει να κάνεις crossfire...

Δημοσ.

επίσης δεν αξίζει καν το sli ειδικά σε 8500GT ...

εκτός του ότι πολλά παιχνίδια δεν υποστηρίζουν καν SLI, τι απόδοση πιστεύεις πως θα κερδίσεις με 2Χ8500 ???

καλύτερα να την πουλήσεις, και να πάρεις μία 8600, η οποία επίσης δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά είναι μία φθηνή λύση..

Δημοσ.

Εγώ πάλι προτείνω να την πουλήσεις, αφού πρώτα έχεις μαζέψει λίγα χρήματα, και έπειτα με 200ε να πάρεις την X2900Pro ;) Μακραααααν καλύτερη ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Να στε καλά! Απλά έχω πόρωση με τα παιχνίδια και γενικά είμαι απαιτητικός σαν χρήστης.. Το μόνο που υστερεί αυτή τη στιγμή από το σύστημα μου είναι μια πολύ καλή κάρτα γραφικών..

Ξέμεινα απο λεφτά και πήρα αυτήν...

Μπορείτε να μου προτείνεται 2-3 μοντέλα καρτών που να μπορώ να αγοράσω σε σχετικά χαμηλή τιμή? (μεχρι 200 ευρώ),

Και να μπορώ να παίζω τα παιχνίδια σε ανάλύσεις 1440 χ 900 χωρίς πρόβλημα? πχ bioshock?

Δημοσ.

στα 200 ε μάλλον η καλύτερη πρόταση είναι αυτή που σου είπε και ο george (2900pro) ...

το bioshock πιθανότατα θα στο παίζει καλά με την συγκεκριμένη ανάλυση... μετά υπάρχουν και καλύτερες, αλλά εκτοξεύονται οι τιμές...

σε πιο φθηνή, υπάρχει και η x1950pro στα 140ε που είναι πολύ δυνατή για την τιμή της, αλλά υποδιέστερη της 2900 και δεν υποστηρίζει και DX10..

οπότε η 2900pro είναι νομίζω μονόδρομος για την περίπτωσή σου.. :-)

Δημοσ.

ρε παιδια η saphire 2900xt είναι η μόνη που βρίσκω και έχει 345 ευρώ!! άντε πουλάω την δικιά μου κανα 80άρι ευρώ.. είναι πολύ ακριβή και πρέπει να μου πείτε αν αξίζει, και αν θα μου κρατήσει έστω 2 χρονάκια.. (Ξέρω για το direct x 10.1 γι'αυτό ρωτάω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...