Freakster Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Αυτό το thread με έκανε να ανακαλύψω κάποια τρομερά συγκροτήματα!.Ευχαριστώ πολύ στους πόστερς, και εάν έχετε και άλλα τέτοια τραγούδια για πείτε τα πλιζ!. Αλέκος Στην ιδια φαση ειμαι Αλεκο, εχω μετρησει +5 συγκροτηματα στις playlists μου! thx παιδια!
flo1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Alias - More Than Words Can Say Amii Stewart - It's Fantasy Athlete - Wires Bette Midler - To Deserve You Aerosmith - Dream On A-Ha - Summer Moved On Counting Crows - Mr. Jones
V for Vagelis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Όχι ακριβώς στο στυλ των snow patrol και coldplay, όμως ωραίο και (σχετικά) χαλαρό rock: Madrugana Porcupine Tree Blackfield (αρκετά στο στυλ που ψάχνεις) Alanis Morissette (δε τρελαίνομαι, αλλά έχει και κάποια ωραία κομμάτια όπως το Ironic) Smile empty soul Skunk Anansie αυτά
Xorxhs! Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 James και Cure ειναι must....γενικα οτιδηποτε απο brit pop
marilous07 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Placebo, Thirteen Senses, The verve, Tea Party, Kasabian, Muse, A-ha, Linkin Park, Kubb, Blackfield, Stereophonics, Aerosmith, The Cure..k.a..(dokimase an dn exeis akousei apo coldplay to "beautiful world" etsi nomizw pws legetai, einai uperoxo kommati!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.