wgibson Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 μακρια !!!!111 σωστε τα λεφτα σας παραπλανητικο τρειλερ !!!!1 μουφα σεναριο!!!! ο μονος που αξιζει καπως ο θεμος και ζουγανελης , μπουλας (συμμετοχη 5 λεπτων) ολο κοντινα στο κωλο της δουκα και της παπουτσακη μακριαααααα μονο στην τηλεορασηηηηηηηηη κριμα ρε ζαπατινα κριμα για το ενας και ενας
c4pture Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Eispraktiki epitixia gia to fili tis zois.. Proti sto proto triimero provolis check here : http://www.cine.gr/article.asp?id=7687
flo1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 πρωτη? ειδες τι κανει η διαφημιση???? καλα να παθουμε εμεις που πηγαμε χαχααχα.
disqualified Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 ama thes kormia iparxoune kai tsontes den xriazete na perimeneis mexri tote. lol...respect παιδια μην ψαρωνεται απο τα trailer, αυτη τη δουλεια κανουν, βαζουν τα καλυτερα κομματια απο τις ταινιες,λιγο σαρκα και μαζι με το μονταζ και τη μουσικη βγαινει ενα πολυ ωραιο αποτελεσμα και η ταινια ειναι για κλαματα, τελευταια αποδειξη για μενα απο ελληνικες το illustration που μολις το δα ηταν σα να πηγε να σατιρισει την ελληνικη κοινωνια 10χρονος, μη μιλησω για ερμηνειες...(προσωπικες αποψεις ολα). Αρα πολλες φορες το μονο που αξιζει ειναι το trailer και αν το εχεις δει ειναι σα να εχεις δει ολη την ταινια...αυτα.
leftys Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 δηλαδη κανεις δεν την εχει ψιλιαστει μεχρι τωρα οτι το ποστ αυτο εγινε απο "μαρκετιστες" της εταιριας που βγαζει την ταινια για να μαζεψουν κοσμο? Ειμαι απολυτος το ξερω, απλα, μου κανει εντυπωση πως 4-5 ατομα που μολις εγιναν μελος στο ινσομνια, εχουν παθει τρελη πλακα...με μια ελληνικη ταινια!!!! Σαν πειραμα παντως αξιζει, αληθεια θα μας στειλετε και τα αποτελεσματα του? π.χ. ποσοι ηρθανε και την ειδαν απο το ινσομνια κλπ.... ελεος!!!!
slipknot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Πάντως εγώ απορώ..γιατί δέχτηκε να παίξει ο Θέμος ?? Πολύ έχει χαλάσει αυτός...
PETROS13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 αν άρεσε σε κάποιον,είναι ανάλογα με τα γούστα.. εμένα προσωπικά μου άρεσε το trailer,πλάκα είχε, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πήγαινα να τη δω. αλλοί σκέφτονται διαφορετικά.. "Να υποστηρίξουμε τον Ελληνικό Κινηματογράφο" ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να μην βρήκαν εισιτήριο για την ταινία που ήθελαν και έτσι αναγκαστικά πήγαν να δουν αυτή..
flo1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 εγω επειδη δεν βρηκα για το ελ γκρεκο πηγα ειναι η αληθεια.;p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.