Lighter122 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δηλαδη συμφωνα με τον Tezas () εγω που ειμαι 25 και δεν εχω παει ακομα στρατο θεωρουμαι εφηβος... Γουσταρω... Λες αμα κανω κανα εγκλημα να με δικασουν και σαν ανηλικο? Btw dude, δεν μπορεις να ακολουθησεις εναν απλο κανονα που λεει "οχι greeklish" και ανυπομονεις να πας στρατο... Δε σε βλεπω να την παλευεις ευκολα εκει μεσα
Absinthe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Οριστε ρε τεζα. Και στο ειπα ρε γμτ. Το σβησανε τα παλιοπαιδα. Το τοπικ ειναι πολιτισμικα φτωχοτερο πια.
Lighter122 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Ευτυχως που το ειχες κανει quote εσυ και εμεινε για να το βλεπουν οι επομενες γενιες και να μαθαινουν...:lol: Edit Παει και το quote σου...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Όπως γνωρίζετε, τα μηνύματα σε greeklish και τα μηνύματα που περιέχουν quote σε greeklish διαγράφονται. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας, καλή συνέχεια!
aragorn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Ωραία τα λες, αλλά άμα μπουκάρει ο Τούρκος κάποιος πρέπει να υπερασπιστεί αυτή τη ρημάδα την Ελλάδα. Με συγχωρείτε για την παρέμβαση στην κουβέντα σας, αλλά αυτό εδώ απλά δεν ισχύει. Δεν ισχύει γιατί ο στρατός στην Ελλάδα σήμερα δεν εξυπηρετεί το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Δε δημιουργεί μάχιμους στρατιώτες. Κάθε άλλο θάλεγα. Το ότι υπάρχουν και 10 μονάδες που η εκπαίδευση στα όπλα και σε στρατιωτικές επιχειρήσεις γίνεται σωστά δεν αναιρεί το γεγονός ότι στη συντριπτική πλειοψηφία των στρατοπέδων επικρατεί μπάχαλο, που ουδεμία σχέση έχει με πραγματική εκπαίδευση για ενδεχόμενη άμυνα της χώρας.
1980 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Με συγχωρείτε για την παρέμβαση στην κουβέντα σας, αλλά αυτό εδώ απλά δεν ισχύει. Δεν ισχύει γιατί ο στρατός στην Ελλάδα σήμερα δεν εξυπηρετεί το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Δε δημιουργεί μάχιμους στρατιώτες. Κάθε άλλο θάλεγα. Το ότι υπάρχουν και 10 μονάδες που η εκπαίδευση στα όπλα και σε στρατιωτικές επιχειρήσεις γίνεται σωστά δεν αναιρεί το γεγονός ότι στη συντριπτική πλειοψηφία των στρατοπέδων επικρατεί μπάχαλο, που ουδεμία σχέση έχει με πραγματική εκπαίδευση για ενδεχόμενη άμυνα της χώρας. ναι αλλα αλλο να εχεις ετοιμες μοναδες να διαχειριστεις σε μια μαχη και αλλο να τους κυνηγας με την καραμπινα ενω θα προσπαθουν να κρυφτουν σε κανα λαγουμι και θα προσπαθουν να την κοπανησουν με καθε τροπο.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Εγώ έχω μια ερώτηση. Όλοι όσοι επικαλούνται το μπάχαλο, αν και εφόσον η εκπαίδευση ήταν σωστή και δεν επικρατούσε μπάχαλο, θα πήγαιναν πρόθυμα; Ή πάλι δε θα ήθελαν, προβάλοντας άλλες δικαιολογίες;
1980 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Εγώ έχω μια ερώτηση. Όλοι όσοι επικαλούνται το μπάχαλο, αν και εφόσον η εκπαίδευση ήταν σωστή και δεν επικρατούσε μπάχαλο, θα πήγαιναν πρόθυμα; Ή πάλι δε θα ήθελαν, προβάλοντας άλλες δικαιολογίες; αφου το λενε ξεκαθαρα οι ανθρωποι δεν θελουμε να ξεβολευτουμε ουτε για ενα μηνα. οποτε αμα γινει κανα πεσιμο να τους πεταξουμε μπροστα για δολωμα, αναλωσιμοι.
tolis_01 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Εγώ έχω μια ερώτηση. Όλοι όσοι επικαλούνται το μπάχαλο, αν και εφόσον η εκπαίδευση ήταν σωστή και δεν επικρατούσε μπάχαλο, θα πήγαιναν πρόθυμα; Ή πάλι δε θα ήθελαν, προβάλοντας άλλες δικαιολογίες; Εγω το παραδεχομαι. Και σωστη εκπαιδευση να γινοτανε δεν θα πηγαινα. Γιατι δεν πιστευω οτι το να μαθω να σκοτωνω ειναι κατι που με ενδιαφερει. Θα μου πεις οτι δεν ζουμε σε εναν τελειο κοσμο και εχουμε τοσους γυρω μας ετοιμους να μας φανε και δικιο θα 'χεις. Προσωπικα θα παω στρατο για 2 λογους: - Δεν υπαρχει τροπος να το αποφυγω χωρις τρελοχαρτο. Δυστυχως δεν εχω "μεσα" πουθενα. - Στην ελλαδα το αν εισαι gay δεν καθοριζεται απ'τις σεξουαλικες σου προτιμισεις, αλλα απ'το αν πηγες στρατο.
Lighter122 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Ειμαι πραγματικα περιεργος ποσοι απο οσους υποστηριζουν ενθερμα την στρατευση, θα πηγαιναν οικειοθελως αν δεν ηταν υποχρεωτικο... I guess we'll never know...
Hamurabi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 tolis_01, δε μπορω να σας ακουω ρε παιδια να λετε οτι ο στρατος "σας εμαθε να σκοτωνετε". Ολοι τοσο πολεμικες μηχανες γινατε μετα το στρατο δηλαδη;;; ελεος. Το οτι σε μαθαινει να λειτουργεις σε ομαδες και σε μαθαινει τη πειθαρχια δε βλεπω να τοπε κανεις. Μονο οτι ολοι γινατε πολεμικες μηχανες(λολ) και δολοφονοι (παλι λολ). Ποιο σημειο του στρατου ρε παιδια σας εκανε να νομιζετε οτι "ξερετε να σκοτωνετε"; η σκοποβολη; η σκοποβολη ειναι και αθλημα αν δε το ξερετε.
tolis_01 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 tolis_01, δε μπορω να σας ακουω ρε παιδια να λετε οτι ο στρατος "σας εμαθε να σκοτωνετε". Ολοι τοσο πολεμικες μηχανες γινατε μετα το στρατο δηλαδη;;; ελεος. Ναι, ναι θα γινουμε ραμπο Δεν εχω παει ακομα στρατο, οποτε δεν ειμαι αρμοδιος να κρινω. Παντως θεωρητικα ο ρολος του στρατου αυτος ειναι. Αυτο λενε τοσοι σε 10 σελιδες. Αλλο που αντι γι'αυτο μαθαινεις να καθαριζεις πατατες. Το οτι σε μαθαινει να λειτουργεις σε ομαδες και σε μαθαινει τη πειθαρχια δε βλεπω να τοπε κανεις. Μονο οτι ολοι γινατε πολεμικες μηχανες(λολ) και δολοφονοι (παλι λολ). Μπορεις να μαθεις να εργασεσαι ομαδικα κι αλλιως. Στο κατω κατω αμα ειναι να χασω ενα χρονο απ'την ζωη μου, να τον χασω σε κατι καλυτερο (οχι καλυτερο για μενα, κατι που να βοηθαει την ανθρωποτητα). Οχι να εξηπηρετω την κ@υλα του καθε πολεμοχαρη αξιοματικου.
zazik Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 εγώ πηγαινα κατασκήνωση και έχω μάθει πάντως :lol::lol::lol::lol:
1980 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 ρε ειρηνικα πλασματα αμα σας κανουνε πεσιμο οι διπλα δηλαδη τι θα κανετε ? του γρηγορου η μανα δεν εκλαψε ποτε?
Hamurabi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 tolis_01,αστο ρε συ, καθεσαι και συζητας κατι που δεν εχεις ιδεα τι ειναι. ουτε μενα μαρεσε να καθαριζω πατατες στο στρατο γιαυτο και πηγα αλεξιπτωτιστης και εμαθα να κανω χιλια δυο ωραια πραγματα. Στο χερι σου ειναι το αν θα καθαριζεις πατατες ή οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.