Προς το περιεχόμενο

Αγορά φορητού

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα .

Σκέφτομαι μέχρι τέλος Οκτώβρη - αρχές Νόεμβρη να πάρω ένα φορητό .

Αλλά δεν έχω γνώσεις περί λαπτοπ την τρέχουσα περίοδο .

Πόσο κυμαίνεται στην αγορά ένας καλός μέτριος φορητός για κανονική χρήση (τουτέστιν δεν πρόκειται να τον γονατίσω στην χρήση κ στις απαιτήσεις) κ ποιές μάρκες-μοντέλα ?

Δημοσ.

Καλησπέρα paschalia καταρχήν πόσα λεφτά διαθέτεις?..για κοίτα εδώ..http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=985562

Δημοσ.

οι πιο σοβαρες μαρκες τις αγορας απο τις κλασσικες κατα την γνωμη μου ειναι οι τοσιμπα-σονυ-ΙΒΜ.

αν μπορεις να μπεις στην διαδικασια να κανεις cuctom laptop και να περιμενεις τοτε και τα dell.

επισης καλες μαρκες με λιγα πολυ λιγα προβληματα να εχουν αναφερθει και 2 χρονια εγγυηση ειναι οι LG-ASUS.

κατα την γνωμη μου απεφυγε ελληνες συναρμολογητες,αν και αυτοι εχουν το πλεονεκτημα του σχετικα αμεσου σερβις (πλαισιο) η της μεγαλης εγγυησης (3 χρονια-μουλτιραμα).

τελος, εγω και μερικοι γνωστοι μου εχουμε κακες εμπειριες απο fujitsu-acer οποτε εγω σαν βασιλης δεν θα ξαναπαιρνα,αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο και εχει να κανει και με το ποσο ατυχος εισαι, ενω τα ΗΡ ακουγεται πως ειναι αρκετα καλα-αλλα δεν εχω δουλεψει,και επισης θα τα βρεις πιο φθηνα κι απο τα τοσιμπα

οπως και να χει πιστευω μεχρι 1100 παιρνεις παρα πολυ καλο λαπτοπ με 15.4 οθονη, που θα κρατησει σε βαθος χρονου, ενω εγω θα σου προτεινα κατι σε τοσιμπα, οπως το Α200-1Μ8

Δημοσ.

επίσης να προσθέσω πως αν ενδιαφέρεσαι να αφήσεις το αργό γεμάτο προβλήματα κόσμο της microsoft-windows(xp,vista)..υπάρχουν και τα apple macbook..είναi μια άλλη κατηγορία...επειδή έχουν άλλο λειτουργικό όμως ρισκάρεις..προσωπικά το μετάνιωσα που πείρα φορητό με windows..θα προτιμούσα να έδινα περισσότερα για ένα καλό macbook..

Δημοσ.

Τα Laptop της εταιριας Dell συναρμολογουνται στο εξωτερικο με συνεπεια να αργουν να παραδοθουν στους υποψηφιους αγοραστες. Ειναι ηδη στην ελληνικη αγορα και τα πουλαει μονο μεσω του δικου της site.

Δημοσ.

Για μενα μπορεις να παρεις τον Τοσιμπα Α200-1Μ8 που αξιζει τα λεφτα του και θα ξεονιασεις με την εγγυηση 4 ετων που δινει το Πλαισιο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...