Προς το περιεχόμενο

Νεο PC (Τι mobo??)

singular

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως παιδιά πραγματικα νομιζω οτι προσωπικη εμπειρια του καθενος μετραει αρκετα περισσοτερο απο τα reviews που ποτε δεν ξερεις ποιος τα γραφει και τι κινητρο εχει. Αυτος ειναι και ο λογος που δεν παιρνω περιοδικα η δεν διαβαζω πολλα reviews. Ειναι κατι σαν τις μελετες των επιστημονων για τα κινητα. Καποιοι τα παιρνουν και λενε οτι δεν βλαπτουν και αλλοι που δεν τα παιρνουν οτι βλαπτουν. Αντε τωρα πιασε το αυγο και κουρευτο.

Τελος να πω οτι οποιος δεν ψαχνεται για oveclokings, SLI κτλ, τοτε μπορει να επιλεξει απο μια τεραστια γκαμα απο ολες τις εταιριες που αναφεθηκαν χωρις να εχει κανενα απολυτως προβλημα. Όποιος εχει πολυ συγκεκριμενες απαιτησεις, τοτε ΝΑΙ, καποιες εταιριες ειναι πιο μπροστα στις λεπτομερειες.

Προσωπικα παντως με MSI ειμαι super. Με Asus ειχα τυχει σε μια ελατωματικη παρτιδα αλλα οταν εβαλα τη σωστη, δεν ειχα κανενα προβλημα. Ειμαι όμως office user με βαρια προγραμματα που τρεχουν παραλληλα (multimedia). Ουτε Gamer ουτε παρομοια πραγματα του σατανα.

Δημοσ.

re paidia ti lete twra MSI ? aptis xeiroteres markes

ever, se net cafe pou stinw edw k xronia , ekana

2 lauh kai evala se 2 msi .

Sto ena 40 pc ta 11 mobos elatwmatika, kai aptis

40 vga oi 16!!! gtp , kai dwstou allages ktl.

Apo thema twra home pc -- msi pali ta fage ta pswmia

ths (f8nhna addon chips network carcs kai controllers).

Apthn allh kai se server pou stinw - racks ktl

plyn twn net cafe, genika mhxanhmata 24/24h

me asus POTE den eixa problhma allazontas kai

dokimazontas panw apo 20 modela ths. Kai oi

vga ths apsoges opws kai na to kanoume pio

poiotikh me opoiadhpote allh etairia. de

doulevw gia thn asus lol, apla exw meinei

yper ikanopoihmenos. (plyn enos pou aptis 2

kartes diktyou h mia eixe problhma kai mou

proteinan adikatastash alla de tha ths ekana

xrhsh k eipa wtf asto)

Meta erxontai ta mobos ths Gigabyte, poly

stathera kai afta, pote kanena apolytws

provlhma me tipote, skylia. apla den exoun

ta hyperpath ktl twn asus = 3% pio katw se

epidoseis. 3h lysh einai ta Abit-DFI-EVGA.

Afta :P

Genika pantws an exete proseksei sta mobos gia

na riksoun to kostos de forane pia realtek kathara chipakia NIC alla Marvell ktl , pou einai ypodiestera

alla f8hnotera. An twra steinete racks kai linux

stuff protimiste nvidia chipsets - nforce ktl dioti

apo themata drivers kai compatibility apla

de paizontai.

• Super Moderators
Δημοσ.

kai egw mporw na grapsw oti exw kaei apo alles...big deal :-) auto den leei tpt...les kai me alles etairies den yparxei pi8anothta na "kaeis"? eleos dld ti epixeirhma einai auto? :P

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είχα πολύ καιρό να μπω στο forum και είδα πως το θέμα εδώ συνεχίζετε.

Λοιπόοον....Επειδή κι εγώ φίλε μου έχω αναλάβει πολλά net θα σου πω πως μία φορά έκανα το λάθος να βάλω σε 50 pc Asus μητρική, και ήταν και οι 50 ελατωματικές. Θα μου πεις τωρα ήταν η παρτίδα...Μπορεί! Τις έστειλα όμως πίσω, βρήκαν πως όντως είχαν πρόβλημα και τις αντικάτέστησαν με άλλο μοντέλο της Asus παλι. Τί το θελαν???

Ξανα πίσω οι μητρικές αλλα αυτή τη φορά επέμεινα η αλλαγή να είναι σε MSI.

Έκτοτε κανένα πρόβλημα. Φυσικά ιδίως μετα απο αυτό βάζω ΜΟΝΟ MSI ή ΑΒΙΤ Που δεν με έχουν προδώσει ποτέ σε αντίθεση με τις Asus που σχεδον πάντα κάτι θα βγάζανε. Και όχι μόνο σε μεγάλες δουλειές όπως net, η γραφεία, αλλα και σε απλούς πελάτες. Οι μητρικές Asus έχουν φάει ενα τεράστιο X απο εμένα και τον συνεργάτη μου. Και δεν έγινε αυτό απο κουσούρι μας με την Asus, αλλα απο τα πάρα πολλά προβλήματα που σχεδόν πάντα παρουσίαζαν.

Τώρα όσον αφορά παρουσιάσεις, συγκρίσεις και άλλα τέτοια.... και εγώ Βενιζέλο ψηφίζω.

Ποιά τέστ? ποιά συγκριτικά? Με λενε Asus/φέρνω την Asus, και εχω τις καλύτερες μητρικές και πάρε και 5 χιλιαρικάκια για να το γράψεις?

Όχι φίλε μου. Όλα αυτά που ψάχνεις να βρεις στα τεστ των περιοδικών και στα συγκριτικά, ΜΟΝΟ στην πράξη θα δεις.

Δημοσ.

ρε μάστορα τι μητρική προτείνεις εσύ δεν μας είπες....Δεν υπάρχουν και δεκάδες κατασκευαστές μετρημένοι στα δάχτυλα είναι και επιδη τυχαίνει να βάζω δεκάδες μητρικές κάθε μέρα λόγο της δουλειάς μου...η asus κορυφαία...με λίγο κατώτερη την gigabyte....σε μερικούς τομείς....

και επιδη ούτε εγώ διαβάζω η εμπιστεύομαι συγκριτικά τεστ (κυρίως από ελληνικά μέσα)....σου λέω την καθημερινή εμπειρία μου σαν μηχανικός!

φιλικά....Μ.Κ

υ/γ ....ούτε παίρνω τίποτα χιλιάρικα από κανέναν.... :)

Δημοσ.
ρε μάστορα τι μητρική προτείνεις εσύ δεν μας είπες....

MSI P6N SLI V2

Δεν υπάρχουν και δεκάδες κατασκευαστές μετρημένοι στα δάχτυλα είναι και επιδη τυχαίνει να βάζω δεκάδες μητρικές κάθε μέρα λόγο της δουλειάς μου...η asus κορυφαία...

Περίεργο γιατι και εγώ δεκάδες μητρικές βάζω κάθε μέρα αλλα εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, μόνο οι Asus βγάζουν προβλήματα....

και επιδη ούτε εγώ διαβάζω η εμπιστεύομαι συγκριτικά τεστ (κυρίως από ελληνικά μέσα)....σου λέω την καθημερινή εμπειρία μου σαν μηχανικός!

φιλικά....Μ.Κ

Και πολύ καλά κάνεις, και εγώ το τι βλέπω στην πράξη καθημερινά λέω.

υ/γ ....ούτε παίρνω τίποτα χιλιάρικα από κανέναν.... :)

.... Κατάλαβες τι έλεγα φαντάζομαι.

Δημοσ.

Johny Dragon, μήπως η ASUS δουλεύει εις βάρος σου?? Γιατί κι εγώ μηχανικός είμαι εδώ και 11 χρόνια και αυτό το ακούω πρώτη φορά..

ASUS ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΠΡΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ Ο Υ Δ Ε Π Ο Τ Ε... MSI δέν έχω δοκιμάσει ποτέ, πέρα απο έναν φίλο μου που είναι κολλημένος και του είχε κάτσει στραβή με MSI mobo αλλά ΕΚΕΙ .. κολλημένος.. .εγώ δεν παρεξηγώ .. έτσι πάνε αυτά.. αλλά μάλλον έτυχες πολλές φορές σε σκάρτες φουρνιές.. τί να πώ?

Ποιός είναι ο προμηθευτής σου? Παίζει σημαντικό ρόλο...

Δημοσ.
Johny Dragon, μήπως η ASUS δουλεύει εις βάρος σου?? Γιατί κι εγώ μηχανικός είμαι εδώ και 11 χρόνια και αυτό το ακούω πρώτη φορά..

Τι να σου πω ρε φίλε!

Να είναι πάντα σύμπτωση? Όπως και να χει όσα είπα τα είπα επειδή τα έπαθα. Απο εκεί και πέρα όπου θέλει δίνει τα λεφτά του ο κάθε ένας.

Υ.Γ. απάντηση απο Σαββάτο πάλι γιατι δεν προλαβαίνω ούτε να ανασάνω.

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλησπέρα. Είχα πολύ καιρό να μπω στο forum και είδα πως το θέμα εδώ συνεχίζετε.

Λοιπόοον....Επειδή κι εγώ φίλε μου έχω αναλάβει πολλά net θα σου πω πως μία φορά έκανα το λάθος να βάλω σε 50 pc Asus μητρική, και ήταν και οι 50 ελατωματικές. Θα μου πεις τωρα ήταν η παρτίδα...Μπορεί! Τις έστειλα όμως πίσω, βρήκαν πως όντως είχαν πρόβλημα και τις αντικάτέστησαν με άλλο μοντέλο της Asus παλι. Τί το θελαν???

Ξανα πίσω οι μητρικές αλλα αυτή τη φορά επέμεινα η αλλαγή να είναι σε MSI.

Έκτοτε κανένα πρόβλημα. Φυσικά ιδίως μετα απο αυτό βάζω ΜΟΝΟ MSI ή ΑΒΙΤ Που δεν με έχουν προδώσει ποτέ σε αντίθεση με τις Asus που σχεδον πάντα κάτι θα βγάζανε. Και όχι μόνο σε μεγάλες δουλειές όπως net, η γραφεία, αλλα και σε απλούς πελάτες. Οι μητρικές Asus έχουν φάει ενα τεράστιο X απο εμένα και τον συνεργάτη μου. Και δεν έγινε αυτό απο κουσούρι μας με την Asus, αλλα απο τα πάρα πολλά προβλήματα που σχεδόν πάντα παρουσίαζαν.

Τώρα όσον αφορά παρουσιάσεις, συγκρίσεις και άλλα τέτοια.... και εγώ Βενιζέλο ψηφίζω.

Ποιά τέστ? ποιά συγκριτικά? Με λενε Asus/φέρνω την Asus, και εχω τις καλύτερες μητρικές και πάρε και 5 χιλιαρικάκια για να το γράψεις?

Όχι φίλε μου. Όλα αυτά που ψάχνεις να βρεις στα τεστ των περιοδικών και στα συγκριτικά, ΜΟΝΟ στην πράξη θα δεις.

me thn idia logikh kai esy ta pairneis apo thn MSI :-)

nai ok eimai upervolikos alla oso mporeis na apodei3eis auto pou les gia ta sites toso mporw na apodei3w kai egw auta pou lew gia sena...(kai mena mou xtyphsan 300 mhtrikes MSI :P /jk )

pistepse me to 99% twn xrhstwn, auta pou kanoun ta sites gia na dei3oun an mia mhtrikh einai kalyterh apo mia allh se olous tous tomeis, DEN ta kanoun...

proteina Asus oxi epeidh ta sites lene oti einai foveres kai fantastroumfikes alla epeidh akouw kala logia kai apo users pou tous exoun...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...