jimjimgr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 5η Ημέρα. Online παιχνίδι με γρίφους. Λύνοντας κάθε γρίφο προωθείτε την ιστορία, παίρνετε περισσότερα στοιχεία και πηγαίνετε στον επόμενο γρίφο. http://www.pemptiimera.gr
flo1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 χμ..πρωτοτυπο μου φανηκε.... Απο δυσκολια πως ειναι?
jimjimgr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Ειναι βατό ... τουλάχιστον στην αρχη Κατω αριστερά σε κάθε σελιδα εχει ενα hint κουμπι με βοηθεια.
BlueMaria Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Υποκλίνομαι, μιλάμε για απίστευτη δουλειά! Καταπληκτικό παιχνίδι. Δεν ξέρω αν μου αρέσει περισσότερο για το μυστήριο και την ιστορία ή για τους γρίφους. Τρομερό κόλλημα. Μου πήρε 1 ώρα να τελειώσω το πρώτο επεισόδιο αλλα΄έχω φάει χοντρό κόλλημα! Να δω πως λύνεται ο πρώτος γρίφος του δεύτερου επεισοδίου. Ανεπιφύλακτα συστήνεται. Πραγματικά δεν περίμενα κάτι τέτοιο ελληνκό. Του δίνω 95% (θα έδινα 100% αν δε είχε αυτό το ξενέρωτο φόρουμ) Ποιός το έχει κάνει; Μήπως είναι μετάφραση από έξω;
Bougas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 ας πει καποιος τον 3ψηφιο του πρωτου γριφου.
jimjimgr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 ας πει καποιος τον 3ψηφιο του πρωτου γριφου. Που εννοείς ? Στο φωτοδιαγωνισμό?
greekboy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 mono paidia ama postarete apantiseis min ksexasete na valete spoilers
dealer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Υποκλίνομαι, μιλάμε για απίστευτη δουλειά!Καταπληκτικό παιχνίδι. Δεν ξέρω αν μου αρέσει περισσότερο για το μυστήριο και την ιστορία ή για τους γρίφους. Τρομερό κόλλημα. Μου πήρε 1 ώρα να τελειώσω το πρώτο επεισόδιο αλλα΄έχω φάει χοντρό κόλλημα! Να δω πως λύνεται ο πρώτος γρίφος του δεύτερου επεισοδίου. Ανεπιφύλακτα συστήνεται. Πραγματικά δεν περίμενα κάτι τέτοιο ελληνκό. Του δίνω 95% (θα έδινα 100% αν δε είχε αυτό το ξενέρωτο φόρουμ) Ποιός το έχει κάνει; Μήπως είναι μετάφραση από έξω; Καταρχήν το παιχνίδι οντως είναι πολύ καλοστημένο,κ κολλάς ασχημα. Νομίζω κάπου είχα ακούσει οτι μπορεί να είναι interactive διαφήμιση της sony(παρόμοια με αυτη που είχε κανει η vodafone αμα θυμάστε με μια κοπέλα που είχε κλειστεί σε ενα δωμάτιο). Περιμένω να τελείωσει η εξεταστική για να ασχοληθώ περισσότερο
Bougas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Που εννοείς ? Στο φωτοδιαγωνισμό? το τελειωσα. εκει που σου δινει το ΙΝΞ εναν κυβο και το ΜΙΧΑΗΛ και πρεπει να βρεις το ΜΙΧΑΗΛ. τα τελειωσα και τα 2 επεισοδια.
BlueMaria Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν.... Έχω πάθει ζημιά. Ευτυχώς που τα βιντεάκια έχουν (όχι όμως όλα γκρρρ) υπότιτλους αλλιώς θα είχα πρόβλημα στην δουλειά. Ξεκόλλησα από το πρώτο γρίφο του δεύτερου επεισοδίου. Παρατηρήσεις: Το φόρουμ της 5ης Ημέρας είναι απαράδεκτο: Παρά κάποιες προσπάθειες είναι σκέτο λυσάρι. ήθελα βοήθεια όχι την λύση. Αν παίζουν και άλλοι από εδώ θα ήθελα να αποφύγω να γράφω εκεί. Τελικά κόλλησα στο Χάρτη Επιχειρήσεων της εταιρίας ασφαλείας. Έχω βρει τα επιπλέον αρχεία που σου κρύβουν και την φωτό του τύπου που πήρε τον φάκλεο από το κλειδωμένο δωμάτιο στο πρώτο επεισόδιο αλλά δεν καταλαβαίνω με τίποτα την λογική των κωδικών. (νομίζω πως το δεύτερο επεισόδιο είναι πιο δύσκολο) Καμιά βοήθεια BOUGAS; (όμως βοήθεια...) Συμφωνώ με τον dealer μάλλον είναι η Sony Ericsson από πίσω: στο πρώτο επεισόδιο είχε κάποιες παρουσίες του σήματος. Τέλος πάντων. Ελπίζω να τελειώσω το επίπεδο μέχρι το επόμενο επεισόδιο την Δευτέρα. (Επίσης: Είμαι κοντά στο τέλος; ) Μου φαίνεται πως βρήκα ασχολία μια και δεν έχει τίποτα η τηλεόραση Καλή φάση.
Bougas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 BlueMaria,αν μιλαμε για τον ιδιο χαρτη,με τις 10 χωρες,λειπει ο κωδικος τηλεφωνικης κλησης προς ισπανια.με search στο google,κατι θα βρεις. πχ ελλαδα +30. ελλαδα = greece (G) αρα G30
mismatch Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά, το παιχνίδι είναι μια διαφήμιση της Sony. Μ.
tzafarela Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Διαφήμιση ξεδιαφήμιση έχω κολλήσει.Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να γίνει στο΄χάρτη στο πρώτο επεισόδιο?Φτάνω στο 2ο κόκκινο κυκλάκι αλλά μετα τίποτα... εδιτ:το βρηκα!
BlueMaria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 BlueMaria,αν μιλαμε για τον ιδιο χαρτη,με τις 10 χωρες,λειπει ο κωδικος τηλεφωνικης κλησης προς ισπανια.με search στο google,κατι θα βρεις.πχ ελλαδα +30. ελλαδα = greece (G) αρα G30 Ευχαριστώ. Δεν θα το έβρισκα ποτέ όμως... Απλώς δεν πήγαινε εκεί το μυαλό μου. Α..και Θρίαμβος. Τελείωσα το επεισόδιο ΚΑΙ δεν με πήρε χαμπάρι κανείς στην δουλειά. με πολύ minimise το παράθυρο Υπομονή τώρα μέχρι την Δευτέρα.
Sellers Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Πολύ καλό... Βγήκε και το καινούργιο επεισόδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα