jtsc21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 γεια σας παιδια απο linux δεν ξερω τιποτα εχω κατεβασει τα ubantu και καποιος παλαιοτςρα μου προτεινε να τα βαλω με το προγραμμα wubi η καπως ετσι τωρα εχω ενα toshiba satellite a200-1m8 που αγορασα προσφατα και εχει vista. αν κανω την εγκατασταση με το wubi θα εχω και vista και ubantu? ξερετε κανα προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλεια η να δημιουργησω στον hdd ενα partition και εκει να βαλω τα linux? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 είναι Ubuntu και όχι ubantu. κατα τα άλλα δεν ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 1) Περίμενε 8 μέρες να βγει το ubuntu 7.10 2) Όταν με το καλό το κατεβάσεις και κάψεις το live-cd, θα boot-άρεις με αυτό και θα κάνεις install. Ο installer θα δημιουργήσει μόνος του τα partition που χρειάζεται το Ubuntu (αφού σε ρωτήσει για το χώρο που θες να του διαθέσεις) και θα εγκαταστήσει το λειτουργικό με dual boot loader (δηλαδή στην εκκίνηση του υπολογιστή θα επιλέγεις Ubuntu ή Vista) Υ.Γ. Πρόσεξε : Το Ubuntu (και η κάθε διανομή Linux) ΔΕΝ είναι windows. Είναι κάτι διαφορετικό που αξίζει να του αφιερώσεις λίγο χρόνο. Μην εγκαταλείψεις αμέσως αν κάτι δε σου φαίνεται εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dealer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 δημιουργησε ένα partition για ubuntu κ τα βάζεις εκει.εφόσον εισαι κ newbie ρίξε κ μια ματιά εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
friedlich Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Μην σκέφτεσαι λύσεις σαν το Wubi. Κάνε καθαρές δουλειές. Η δημιουργία dual-boot γίνεται αυτόματα και πολύ εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Αν και γράφετε ubuntu από τι ξέρω προφέρετε ubantu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Αν και γράφετε ubuntu από τι ξέρω προφέρετε ubantu Δεν "κατέω" να σου πω την αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
friedlich Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Όχι βρε παιδιά... Και στο βιντεάκι με τον Nelson Mantela που έρχεται στο φάκελο "examples" τρέχοντας το liveCD "Ουμπούντου" το λέει. Και είναι αφρικανική λέξη ούτως ή άλλως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Και στο βιντεάκι με τον Nelson Mantela που έρχεται στο φάκελο "examples" τρέχοντας το liveCD "Ουμπούντου" το λέει Υπάρχει τέτοιο πράγμα ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobosss Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 ναι Αν ανοίξεις το φάκελο examples στο live cd θα το δείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtsc21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 thanks.θα περιμενω να βγει η καινουρια εκδοση ubantu η ''ουμπούντου'' η ubuntu η οπως αλλιως λεγονται!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dealer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Συμφωνα με wikipedia λέγεται ουμπούντου. Ubuntu (official IPA pronunciation /ùbúntú/ (oo-BOON-too[5])) is a predominantly desktop-oriented Linux distribution, based on Debian GNU/Linux .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Big Ze Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 δημιουργησε ένα partition για ubuntu κ τα βάζεις εκει.εφόσον εισαι κ newbie ρίξε κ μια ματιά εδω dealer ακολούθησα τα βήματα που δίνεις κάνοντας ένα partition swap και ότι απέμεινε για το partition των ubuntu ως ext3 filesystem αλλά στην συνέχεια όταν πατώ forward μου βγάζει το εξής μύνημα: No root file system is definedPlease correct this from the partitioning menu καμιά βοήθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
friedlich Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Πρέπει να ορίσεις σαν σημείο προσάρτησης για την κυρίως κατάτμηση (την ext3) το "/". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.