poscaman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 το περιεχομενο μου ειναι τελειως αδιαφορο,οποτε δεν θα το σχολιασω (δεν ασχολουμαι με ποδοσφαιρο) σαν επισκεπτης απλος,προτεινω να χρησιμοποιειτε ελληνικα κι οχι greeklish
COMPUTER-MAN Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 μπορείς να βάλεις στο blog domain στο dom.gr αν θέλεις
koystado Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 gia kanto pio liana auto pou eipes wste na to katalabw
koystado Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 basika ebala sto blog ena map apo to to clustrmaps ps: gia tis diafhmiseis gt ama eimai prwtaris na mhn valw kruboun kapoies pagides?
koystado Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 ebala ena programmataki apo to 24log gia na deixnei posoi exoun episkeftei to blog einai kalo kserete?
poscaman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 basika ebala sto blog ena map apo to to clustrmaps ps: gia tis diafhmiseis gt ama eimai prwtaris na mhn valw kruboun kapoies pagides? οχι δεν κρυβουν καποιες παγιδες (τουλαχιστον οι μεγαλες εταιρειες) αλλα ειναι λιγο δυσκολο.my opinion ebala ena programmataki apo to 24log gia na deixnei posoi exoun episkeftei to blog einai kalo kserete? χρησιμοποιησε το εντιν για να μην κανεις πολλα ποστ επισης,προσωπικα χρησιμοποιω το google analytics (τα σπαει) και εναν free counter απο εδω http://www.counterdata.com/ που μου δινει και μερικες απλες πληροφοριες για τους επισκεπτες μου.αυτα.
koystado Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 se euxaristw gi auta pou les alla ama exeis xrono mpes ligo sto blog na to deis pws to exw kanei kai na mou peis thn gnwmi sou ti allo mporo na balw kai na to beltioso oso mporo
poscaman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 προσωπικα,βρίσκω λιγο-εως πολυ κουραστικο το theme.τα μπαλακια πισω ζαλιζουν το ματι
koystado Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 το αλλαξα το theme και αυτο που βρηκα με βολευει καλυτερα απο οτι πριν thanks για την παρατηρηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.