Προς το περιεχόμενο

προγραμμα για επεξεργασία AVCHD αρχείων

nkmosch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια κάμερα HD Sony SR1-E που αποθηκεύει σε σκληρό δίσκο αρχεία m2ts, και mts και δεν μπορώ ούτε καν να τα δω στο imac μου. Έχω το καινούργιο 20". Ξέρω ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα για να μετατρέπει τα AVCHD αρχεία σε HDV άλλά ούτε αυτό βολεύει (Voltaic λέγεται). Έχετε καμία ιδέα πώς να τα κάνω edit kai import sto imovie? Thanks

Δημοσ.

Μπορείς να τα κάνεις import απευθείας στο iMovie δίχως να παρεμβληθεί κάποιο πρόγραμμα και αναφέρομαι στην έκδοση 08.

Συνδέεις την κάμερα με USB καλώδιο στον iMac σου, την ανοίγεις και κατόπιν ανοίγεις το iMovie και μπορείς να εισάγεις το βίντεό σου στο πρόγραμμα κανονικά. Αν συναντήσεις δυσκολία , ξαναπέρνα και ρώτησέ μας :-)

Δημοσ.
Μπορείς να τα κάνεις import απευθείας στο iMovie δίχως να παρεμβληθεί κάποιο πρόγραμμα και αναφέρομαι στην έκδοση 08.

Συνδέεις την κάμερα με USB καλώδιο στον iMac σου, την ανοίγεις και κατόπιν ανοίγεις το iMovie και μπορείς να εισάγεις το βίντεό σου στο πρόγραμμα κανονικά. Αν συναντήσεις δυσκολία , ξαναπέρνα και ρώτησέ μας :-)

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Το πρόβλημά μου είναι οτι είχα μεταφέρει τα αρχεία απο τον σκληρό της κάμερας στο σκληρό του imac με αποτέλεσμα να έχω αρχεία m2jts, και mts τα οποία δεν μπορώ να εισάγω στο imovie 08. Το voltaic δεν με βολεύει γιατί πρέπει να το πληρώσω!!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...