greg_m Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 όταν έρθει η 24" οθόνη μου λές και περιμένεις κανένα τέρας το λές...
mindtrapper Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 λές και περιμένεις κανένα τέρας το λές... Από τη 19" μάλλον θα καταλάβω διαφορά. Θα μπορούσα να τα βάλω και σε προβολέα αλλά δεν βλέπω το νόημα. Για γραφείο 24" είναι μια χαρά. Και τη δουλειά σου κάνεις και βλέπεις άνετα σειρές/ταινίες από τα 2 μέτρα. Σιγά μην πάρω 60" για οθόνη γραφείου
FocusX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Απλά respect, άνετα μπαίνει στη λίστα με τα καλύτερα επεισόδια της σειράς. Φοβερό!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 άψογο επεισόδιο πράγματι...
porco_rosso21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 top επεισοδιο...απλα,galactica..τπτ αλλο...η καλυτερη σειρα εβερ...
greg_m Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 παιδιά μια ερώτηση. επειδή θέλω να αρχίσω τη σειρά και έχω κατεβάσει είδη τη 1 σεζόν, είναι απαραίτητο να δω και τα 2 επεισόδια του πιλότου; το ρωτάω επειδή δεν μπορώ να βρω συγχρονισμένους υπότιτλους. είναι και 1.36gb και κατεβαίνει με 5κb/s σε μία έκδοση με ενσωματωμένους που βρήκα.
mindtrapper Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 παιδιά μια ερώτηση. επειδή θέλω να αρχίσω τη σειρά και έχω κατεβάσει είδη τη 1 σεζόν, είναι απαραίτητο να δω και τα 2 επεισόδια του πιλότου; το ρωτάω επειδή δεν μπορώ να βρω συγχρονισμένους υπότιτλους. είναι και 1.36gb και κατεβαίνει με 5κb/s σε μία έκδοση με ενσωματωμένους που βρήκα. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ; Ναι είναι.
greg_m Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 τα είδα και εγώ όλα. το 11 πολύ καλό αλλά το 12 με απογοήτευσε.
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Battlestar Galactica S04E13 - The Oath. (*) Βγήκε. Είναι πολύ δυνατό. Έως άριστο. Εξαιρετική συνέχεια στο 4χ12 "A Disquiet Follows My Soul"- το οποίο εγώ δεν το βρήκα filler. (Εκτός και αν λόγω των πολύ καλών filler του BSG, η λέξη αυτή στο παρόν context έχει αναβαθμισμένο νόημα ). Το "A Disquiet Follows My Soul" (μου αρέσει πολύ η επιλογή των τίτλων btw) ήταν αναγκαίο. Ήταν σκοτεινό, με μικρές αλλά απαραίτητες αποκαλύψεις-διευκρινήσεις και κυρίως σημαντική δουλειά στο στήσιμο κλίματος και την επισήμανση των συνθηκών, του αναβρασμού και των συμμαχιών για την εξέγερση Το "The Oath" δικαιολογεί και με το παραπάνω το ύφος του Disquiet, ανεβάζει στροφές και με φυσικό τρόπο, ως επακόλουθο του τι έχει προηγηθεί "ξαναμοιράζει" ρόλους στους βασικούς χαρακτήρες και αποκαθιστά την ισχύ των προσωπικοτήτων τους Και το καλύτερο στην υπόθεση ποιο είναι; Ότι και το επόμενο επεισόδιο προβλέπεται υπέρτατο! *. ναι, ok θα χρησιμοποιώ την αρίθμηση των διανομών και δε θα σας πρήζω άλλο
paokara Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Καταπληκτικό επεισόδιο. Απο τις καλύτερες σειρές που έγιναν ποτέ....
speedy23 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εδειξαν πως μπορεις να φτιαξεις ενα καταπληκτικο επεισοδιο πραγματικα.Πολυ καλες ερμηνειες και αγωνια ως το τερμα του επεισοδιου.Δεν μπορω να περιμενω ως το επομενο πραγματικα διοτι το εκοψαν στο καλυτερο σημειο οι ατιμοι.Σιγα μην δεν το εκαναν ετσι να μου πειτε αλλα...
million_voices Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 must για τους sci-fi fans το Galactica καλη πλοκη,αρκετες ανατροπες,εμβαθυνση στους χαρακτηρες,καμποσο μυστηριο και αγωνια,σωστες δοσεις ψυχολογιας,φιλοσοφιας και κοινωνιολογιας,σωστες δοσεις εφε και ενδιαφερουσα σκηνοθεσια εχω δει μεχρι το 4ο επεισοδιο της 4ης σεζον και κατι μου λεει οτι οι κυλωνες και οι ανθρωποι που θα συνειδητοποιησουν και θα αποδεχτουν την φυση τους (που τεινει να ταυτιστει) θα συνεργαστουν για να επιβιωσουν και να βρουν την γη ο καμμενος ο Γκαιους να ελειπε και θα ηταν τελεια σειρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.