Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Αυτή την Παρασκευή ξεκινάει το mini-series "Face of the enemy", που θα ολοκληρωθεί σε 10 webisodes. Το επίσημο site είναι από τώρα online.
fanpan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ΠΑιδιά μια βοήθεια κατέβασα την πρώτη season για να ξεκινήσω τη σειρά αλλα το πρώτο επεισόδιο αρχίζει σαν να υπάρχουν προηγούμενα , δε φαίνεται να είναι η αρχή. τι παίζει?
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ΠΑιδιά μια βοήθεια κατέβασα την πρώτη season για να ξεκινήσω τη σειράαλλα το πρώτο επεισόδιο αρχίζει σαν να υπάρχουν προηγούμενα , δε φαίνεται να είναι η αρχή. τι παίζει? Πριν ξεκινήσει επίσημα η σειρά στο Sci-Fi, προβλήθηκε μια μίνι τηλεοπτική σειρά (BSG miniseries, imdb link), σαν backdoor pilot (επεισόδια που προετοίμασαν το έδαφος για τη σειρά - επίσης από αυτά αξιολογήθηκε το αν άξιζε να αγοράσει το κανάλι μια κανονική πλήρη σειρά BSG). Συνολική διάρκεια 180 λεπτά. Οπότε, ναι, κάτι έχεις χάσει από την αρχή
tonypapadovic Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει το Battlestar Galactica - Τhe Mini Series, μία τρίωρη ταινία χωρισμένη σε δυο μέρη. Πριν την πρώτη σεζόν πρέπει να το δεις αλλιώς θα έχεις χάσει την αρχή. Γενικά η σειρά είναι η εξής The Mini Series Season 1 Season 2 The Resistance Webisodes Season 3 Razor Flashbacks Webisodes Battlestar Galactica Razor Season 4 Face of the Enemy Webisodes Season 4.5 (ξεκινάει όπου ναναι) OK, τα webisodes και να μην τα δεις δεν τρέχει τίποτα, το Razor (το extended κατά προτίμηση) πρέπει οπωσδήποτε να το δεις. Δεν νομίζω να ξέχασα τίποτα edit: too late
fanpan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστώ ρε παλικάρια τώρα το κατάλαβα. ξεκινάω να καλύψω το χαμένο έδαφος....
speedy23 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Μην ανυσηχεις,πολλοι το επαθαν αυτο και ξεκινησαν τη σειρα χωρις να εχουν δει τα mini series
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Btw, από το Face Of The Enemy διέρρευσαν (λόγω κακού χειρισμού από το Amazon) τα υπόλοιπα web episodes μέχρι και το 10ο, πλην του 9ου.
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Χθες προβλήθηκε το 4x13, το πρώτο από τα δέκα τελευταία επεισόδια. Τίτλος :"Sometimes a Great Notion". Πολύ δυνατό. Νέα δεδομένα, κρίσιμες απαντήσεις και νέα μυστήρια . Μακάρι και η υπόλοιπη season να είναι στα ίδια επίπεδα.
mindtrapper Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Χθες προβλήθηκε το 4x13, το πρώτο από τα δέκα τελευταία επεισόδια.Τίτλος :"Sometimes a Great Notion". Πολύ δυνατό. Νέα δεδομένα, κρίσιμες απαντήσεις και νέα μυστήρια . Μακάρι και η υπόλοιπη season να είναι στα ίδια επίπεδα. Το 4x11 εννοείς.
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Το 4χ11 εννοείς. Χμ... στη wikipedia μετράνε το Razor ως τα δύο πρώτα επεισόδια του 4ου κύκλου, εξου και το 4x13. Αλλά ναι, ως 4x11 θα το... βρείτε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 ναι αλλά τα groups που βγάζουν το episode το έχουν ονομάσει 4x11
mindtrapper Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Χμ... στη wikipedia μετράνε το Razor ως τα δύο πρώτα επεισόδια του 4ου κύκλου, εξου και το 4x13. Αλλά ναι, ως 4x11 θα το... βρείτε. Εντάξει το Razor είναι special. Είναι λογικό να μην μετράει σαν επεισόδια της τέταρτης αλλίως και το miniseries στην αρχή της σειράς θα ήταν τα πρώτα 2-3 της πρώτης σαιζόν. Κάπως έτσι τα έχω στο μυαλό μου: http://thetvdb.com/?tab=season&seriesid=73545&seasonid=27825&lid=7. Είναι πιο λογικό από του Wikipedia.
greg_m Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει το Battlestar Galactica - Τhe Mini Series, μία τρίωρη ταινία χωρισμένη σε δυο μέρη. Πριν την πρώτη σεζόν πρέπει να το δεις αλλιώς θα έχεις χάσει την αρχή. Γενικά η σειρά είναι η εξής The Mini Series Season 1 Season 2 The Resistance Webisodes Season 3 Razor Flashbacks Webisodes Battlestar Galactica Razor Season 4 Face of the Enemy Webisodes Season 4.5 (ξεκινάει όπου ναναι) OK, τα webisodes και να μην τα δεις δεν τρέχει τίποτα, το Razor (το extended κατά προτίμηση) πρέπει οπωσδήποτε να το δεις. Δεν νομίζω να ξέχασα τίποτα edit: too late σήμερα την ξεκινάω και εγώ. ευτυχώς που διάβασα αυτο. είχα είδη κατεβάσει το season 1.
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Εντάξει το Razor είναι special. Είναι λογικό να μην μετράει σαν επεισόδια της τέταρτης.(...) Είναι πιο λογικό από του Wikipedia. Όχι. Αν και είναι μάταιο να κολλήσω σε αυτό, για το Razor θυμάμαι εξ'αρχής να έχουν πει ότι θα μετρήσει σαν δύο επεισόδια της 4ης season... Εγώ θυμόμουν -δεν βρίσκω την πήγή τώρα ωστόσο- ότι θα μετρούσε για 4x21 και 4x22. Δεν ξερω πως προέκυψε το ότι θεωρούνται ως 4x01 και 4x02 γιατί ισχύουν τα παρακάτω: 1. Προβλήθηκε μεν πριν την επίσημη έναρξη της 4ης seaon. 2. Χρονολογικά ανήκει κάπου στα γεγονότα της 2ης season. 3. Στο επίσημο πακετάκι DVD της 4.0 season περιέχεται ως full unrated version στο πρώτο DVD. 4. Σύμφωνα με αυτό, και το κανάλι Sci-fi, το θεωρεί ως 4x01 και 4x02. Αλλά όπως είπα και πιο πάνω, το νέο επεισόδιο ως 4x11 θα το βρειτε. P.S. και για την ιστορία και το αρχικό μου post -πριν από edit που δεν φαίνεται γιατί έγινε πολύ γρήγορα- έγραφε 4x11, γιατί προφανώς αυτό που... προμηθεύτηκα έγραφε το ίδιο
mindtrapper Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Καλά, δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία. Το view order μας ενδιαφέρει και αυτό είναι: The Mini Series Season 1 Season 2 The Resistance Webisodes Season 3 Razor Flashbacks Webisodes Battlestar Galactica Razor Season 4 Face of the Enemy Webisodes Season 4.5 όπως λέει και ο tonypapadovic. Εγώ θα ξεκινήσω από την αρχή την σειρά σε HD όταν έρθει η 24" οθόνη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.