timekeeper Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα. Ψάχνω για ένα κουτί μικρό, για lan parties, που να είναι εύκολο στην μεταφορά και να έχει χερούλι απο πάνω. Κοίταξα e-shop, plaisio, hardstore, multirama αλλά τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FocusX Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808642 Έρχεται με προσαρμοζόμενο "τσαντάκι", σουπερ-βολικό για αυτό που το θέλεις, είναι πανάλαφρο και εμφανίσιμο.Το πήρε ένας φίλος για τον ίδιο λόγο και νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που ζητάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808642 Έρχεται με προσαρμοζόμενο "τσαντάκι", σουπερ-βολικό για αυτό που το θέλεις, είναι πανάλαφρο και εμφανίσιμο.Το πήρε ένας φίλος για τον ίδιο λόγο και νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που ζητάς Σε ευχαριστώ. Θα του ρίξω μια ματιά αν και λίγο ξινή η τιμή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 τα λαν παρτιες ομως π τα ειδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 τα λαν παρτιες ομως π τα ειδες? Χα! Και ποιος σου είπε ότι το θέλω για Lan party;;; Για να κάνω ένα case για το XBOX360 το θέλω. Απλά το μέγεθος είναι ιδανικό για αυτό που έχω στο μυαλό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 δεν κανονίζουμε κανένα παρτάκι πλακα πλακα να χαρεί και ο κάθε πικραμένος αλλα που να κουβαλάω το stacker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 δεν κανονίζουμε κανένα παρτάκι πλακα πλακα να χαρεί και ο κάθε πικραμένος αλλα που να κουβαλάω το stacker Εγώ είμαι μέσα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.