mandos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 μπορεί ο καθένας μας να γράψει στο wiki? και αν οχι ποια είναι τα κρίτιρια? τα entries πρέπει να είναι αποκλειστικά στα ελληνικά? μπορώ να φανταστώ ότι για την ώρα μπορούν μόνο οι contributors, αλλά μια ερώτηση δεν βλάπτει
Hal9000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Οπωσδήποτε μόνο στα ελληνικά και για την ώρα είναι ανοιχτό για όλους. Αυτό βέβαια θα αλλάξει πολύ σύντομα μιας και οι μη εξοικιωμένοι με wiki μπερδεύονται και δημοσιεύουν εκεί τις ερωτήσεις τους. Θα μπεί ένα όριο ημερών εγγραφής που θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το κάθε νέο μέλος πριν μπορέσει να δημοσιεύσει κάτι στο συγκεκριμένο μέρος.
mandos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 great! για την ώρα δεν έχω άλλες ερωτήσεις, μελλοντικά ίσως thnx EDIT: γρήγορα ήρθε... δεν βλέπω markups για τα άρθρα, πιο συγκεκριμένα θέλω να το κάνω STUB μέχρι να έρθει σε μια μορφή αξιόλογη προς διάβασμα δεν έχει ή έγω δεν το βλέπω?
capthookb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Με τα sticky θέματα τι θα γίνει; Θα παραμείνουν ώς έχουν, θα μεταφερθούν στο wiki ή και τα δυο;
mandos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 αρκετά έχουν ήδη μεταφερθεί (τουλάχιστον όσα ήταν στην κατηγορία linux) αν είναι guides φαντάζομαι θα πάνε στο wiki, τώρα ένα sticky για το WoW ίσως να μην πάει
capthookb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δεν έχουν μεταφερθεί όλα! Απλά ρωτούσα αν θα τα βάλουν οι χρήστες που τα έφτιαξαν ή θα τα μεταφέρουν οι admins, γιατί ο καθένας θα έχει σαφώς διαφορετική άποψη για το τι ταιριάζει να μπει και τι οχι.
Freakster Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Θέλω να προσθέσω ένα freeware στο αντίστοιχο wiki. Απλά κάνω edit και το προσθέτω εκεί που ταιριάζει; Ή πρέπει να το βάλω στο τέλος του ποστ να αφήσω ανέγγιχτο το αρχικό ποστ; Και γιατί δε με αφήνει να κανω καθόλου edit? :s thx
gokal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 αρκετά έχουν ήδη μεταφερθεί (τουλάχιστον όσα ήταν στην κατηγορία linux) πάνω σ'αυτό ... όσα θέματα πάνε στο wiki θα παραμένουν και σαν sticky στο forum που δημοσιεύτηκαν?
Members gsarig Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Members Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Θέλω να προσθέσω ένα freeware στο αντίστοιχο wiki. Απλά κάνω edit και το προσθέτω εκεί που ταιριάζει; Ή πρέπει να το βάλω στο τέλος του ποστ να αφήσω ανέγγιχτο το αρχικό ποστ; Και γιατί δε με αφήνει να κανω καθόλου edit? :s thx Αυτή την εντύπωση είχα κι εγώ - πας και κάνεις edit το θέμα που θες. Δεν ξέρω όμως γιατί δεν λειτουργεί. Πάντως καλό θα ήταν να οριστούν γενικά ορισμένες προδιαγραφές σε ότι αφορά τον τρόπο παρουσίασης των κειμένων, καθώς πιστεύω πως το wiki είναι τελείως διαφορετικό από ένα thread στο forum (ακόμη κι αν πρόκειται π.χ. για sticky tutorial) και έχει διαφορετική φιλοσοφία.
parsifal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Τα posts με απορίες που έχουν γίνει και απαντηθεί στα υπάρχοντα HOWTOs [μπορούν να]/[θα] μεταφερθούν στο Discussion area του αντίστοιχου άρθρου Wiki; Υπάρχει και εκεί αξιόλογη πληροφορία νομίζω...
21century Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Καλό θα ειναι καποια στιγμη να γινει επεξεργασια των αρθρων που ενδεχομενως περιεχουν συντακτικα η ορθογραφικα λαθη απο την συντακτικη ομαδα...
parsifal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχει κάποια πρόβλεψη ή σχετική ιδέα για hosting με κάποιο τρόπο των screenshots ενός Wiki article σε χώρο του Insomnia; HAL... ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.