MaD_MaxX Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Έχω μια ερώτηση σχετικά με το service της ASUS στην Ελλάδα. Σκοπεύω να πάρω ενα laptop της ASUS και θα ήθελα να ξέρω εαν η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα κάνει καλή δουλειά. Δεν περιμένω βέβαια και θαύματα αλλά αν ποτέ χρειαστεί (χτύπα ξύλο), θα βγάλω άκρη ή θα τρέχω σαν μα.... να βρω το δίκιο μου? Ευχαριστώ
basilis5 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 δεν θα σε βοηθησω αρκετα αλλα εχω ακουσει καλα λογια. δεν θυμαμαι ποιος την εχει ομως. επισης στα + ειναι πως ειναι 2 χρονια κι οτι σου παθει ερχονται και το παιρνουν και στο φερνουν σπιτι.αν μενεις επαρχια ειναι σωτηριο καμια φορα. τελος δεν εχω δει να διαθετει επεκταση εγγυησης,αυτο ειναι κακο
tasosvel Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 ap oso xero kapoia montela ths asus fernei pleon kai h Oktabit alla den xero an exoun analavei kai to service sthn Ellada !! mexri stigmhs ta Asus pane italia alla erxontai kai ta peroun kai sta xanafernoun oi idioi episis an deis h asus dinei aki 1 xrono egguhsh gia thn mpataria:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.