Finn Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Έχω έναν υπολογιστή με τα εξής χαρακτηριστικά. Asus a7v8x-x motherboard Athlon Xp 2800+ (Barton) 1GB Kingston Pc3200 (512+256+256) Noname 350W PSU Ati X700 256MB GPU Τα υπόλοιπα θαρρώ δε μας ενδιαφέρουν. Ήδη αγόρασα μια μεταχερισμένη Abit Nf7-s V2 απο έναν συμφορουμίτη για να έχω SATA και Dual channel στις μνήμες. Τι άλλο θα προτείνατε να αλλάξω για να τον στρώσω λίγο ακόμα? Σκέφτομαι 2 modules των 512 για να δουλεύουν σε dual channel (ocz,geil,g.skill...) ώστε να τον κλοκάρω και λίγο τον επεξεργαστή. Δε προχωράω σε αγορά νέου συστήματος γιατί φεύγω φαντάρος σ ένα μηνα και θα είναι πεταμένα λεφτά.
Shineboy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Αφού πας φαντάρος δεν υπάρχει λόγος να ρίξεις λεφτά εγώ ούτε τις μνήμες θα παιρνα κράτα το σύστημα όπως είναι...
Finn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Αφού πας φαντάρος δεν υπάρχει λόγος να ρίξεις λεφτά εγώ ούτε τις μνήμες θα παιρνα κράτα το σύστημα όπως είναι... Ευχαριστώ που απάντησες.Όπως είπα δε δίνω λεφτά γιατι δε θα χαρώ ένα νέο μηχάνημα.Αλλά αυτό που έχω θα υπάρχει σίγουρα μεχρι το τέλος του 2008 που θα απολυθώ οπότε γιατί να μη κερδίσω κάτι παραπάνω σε απόδοση με λίγα λεφτά? Για 60-80 ευρώ δε το συζητάω! Παιχνίδια δε παίζω βασικά αλλά το PES2008 θα ήθελα να το παίζω ικανοποιητικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.