gatoulis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 καλησπέρα..ελπίζω να είμαι στην σωστή ενότητα για να κάνω την ερωτησή μου.λοιπόν μου στείλανε ένα Mail απο μια εταιρία αλλα όταν το ανοίγω βγάζει μπούρδες,δηλαδή δείχνει κουτάκια και τέτοια,και όχι κανονικές προτάσεις.πήγα στο view ->encoding->greek αλλα τπτ τις ίδιες μαμακίες.υπάρχει καμιά ιδέα? ευχαριστώ..
shodan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 θα μπορούσες να δοκιμάσεις αντιγραφή σε ένα έγγραφο word και Επιδιόρθωση κατεστραμένου κειμένου από το μενού Εργαλέια.
gatoulis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 μπα τπτ φίλε μου,το εκανα αλλά τπτ.καμιά άλλη ιδέα??
flo1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Μου εχει τυχει και εμενα αυτο και δοκιμασα ολα τα text encoding αλλα δεν ταιριαζε τιποτα... Το κειμενο ομως ΗΤΑΝ ελληνικο!!! (εβγαζε κουτακια)
dali13gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Βασικά σε τι λειτουργικό και σε ποιόν client? Ή σε webmail?
gatoulis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 το χρ ειναι το λειτουργικό και είχε έρθει σαν mail στο otenet σε ένα λογαριασμό που έχω εκεί.αλλά το έκανα copy paste στο gmailκαι το άνοιξα σαν text message και τα 2 απο τα 3 τα είδα κανονικά.πάντως ευχαριστώ παίδες για το ενδιαφέρον.
heatwave Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 μπορει να λεω και βλακεια,αλλα τι browser-καλα το λεω?- χρησιμοποιεις? αν ειναι windows ισως να φταιει αυτο...δοκιμασε σε mozilla
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.