Vatos_locos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 φιλε μου δυστυχώς βλέπω ότι το έχεις χάσει το νόημα το ότι η outofscpecs στηρίζει οικονομικά το Hwbot δεν σημαίνει ότι τα σκάει στους κριτές στηρίζει γενικά το project για να μένει και να υπάρχει για τους λόγους όπως σου είπα είναι πολλοί και δεν θα αναφερθούν ξανά δημοσια από ότι ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Νομίζω πως αυτά τα πράγματα είναι γνωστά πολύ καιρό τώρα και όλοι ξέρουμε ότι συμβαίνουν. Η καλύτερη άμυνα σε αυτό είναι, ότι κάνουμε να το κάνουμε για πάρτη μας και μετά για τους άλλους. Όσο για τα κέρδη που έχουν κάποιοι extreme Overclockers (δεν λέω ονόματα και τονίζω το κάποιοι και όχι όλοι), δεν ξέρω αν είναι με λεφτά, αλλά ξέρουν ότι προωθούν τα πράγματα τις εταιρίας τους. Φυσικά η εταιρία τους, τους δίνει πράγματα δωρεάν ώστε να κλοκάρουν, να το δω εγώ και εσύ και να πούμε καλό είναι, πάμε να το πάρουμε. Κάτι σαν διαφήμηση με λίγα λόγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Αλλά αν θες δώσε μου ένα link με αυτές τις συζητήσεις για να δω τι λένε και οι ίδιοι... Mπα ... Ψάξε στο http://www.outofspecs.gr και θα τα δεις ... Περασμένα ξεχασμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 φιλε μου δυστυχώς βλέπω ότι το έχεις χάσει το νόημα το ότι η outofscpecs στηρίζει οικονομικά το Hwbot δεν σημαίνει ότι τα σκάει στους κριτές στηρίζει γενικά το project για να μένει και να υπάρχει για τους λόγους όπως σου είπα είναι πολλοί και δεν θα αναφερθούν ξανά δημοσια από ότι ξέρω Σε ένα διαγωνισμό θα ήταν καλό αυτός που τον διοργανώνει να μη ζητάει χορηγίες από τους διαγωνιζόμενους, αλλά να ψάξει να τις βρει αλλού. Έστω μόνο και μόνο για να μη δίνει δικαιώματα. Για να αυξάνει τη διαφάνεια και να μη δημιουργεί από μόνος του υπόνοιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 +1 Ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 και όπως σου είπαν και τα αλλα παιδιά στο άλλο site το XS τότε έπρεπε να είναι μόνιμος πρώτο παγκόσμια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 και όπως σου είπαν και τα αλλα παιδιά στο άλλο site το XS τότε έπρεπε να είναι μόνιμος πρώτο παγκόσμια @Pusher: Όπως πολύ σωστά αναφέρει και ο Πάνος, δεν τίθεται θέμα για το financial support ... Μην μπερδευόμαστε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 και όπως σου είπαν και τα αλλα παιδιά στο άλλο site το XS τότε έπρεπε να είναι μόνιμος πρώτο παγκόσμια Δεν είπα ότι γίνεται απάτη λόγω οικονομικών. Είπα ότι η κίνηση αυτή περισσότερο δυσπιστία μπορεί να δημιουργήσει ακόμα αν και δε συμβαίνει κάτι "παράνομο" πραγματικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 ναι αλλα με το σκεπτικό το δικό σου όλος ο κόσμος έπρεπε σου λέω να λέει αναξιόπιστα όλα στα σκόρε του XS για τον λόγο ότι αυτοί ξεκίνησαν και το Hwbot τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό που σου λέω και γατί κόλλησες συγκεκριμένα με τα λεφτά που έριξε η ομάδα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.