tsutsuprutsu Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 katarxas kalispera se olous! exw sindesi me conn-x apo ton ote kai opote afinw to pc me torrent anoixto na katevazei gyrnaw spiti kai vlepw ti sindesi kommeni! exw mallista kai to du meter gia osous to gnwrizoun pou mou dixnei me grafimma upload kai download kai einai panta me mia kokkini grammi euthia! etsi loipon kathe fora anoigo kai kleinw stigmiaia to modem kai fysika i grammi den erxetai kateuytheian alla meta apo kanena 10lepto (episimaino auto dioti otan anoigo to pc, kai to modem mazi, i grammi einai kateutheian etoimi) stin arxi nomiza oti einai kollima apo ton ote kai apo to diktyo! alla den kserw mipws ftaiei kai to torrent epeidi katevazei megala arxeia! h' isws kai to oti to modem einai sindedemeno me usb kai oxi ethernet! na pw epeisis oti kathe fora pou i grammi kovetai, opoio parathyro pou einai anoixto kai an paw na klikarw h' telospanton opoiadipote energeia kai an paw na kanw den ginetai! ta panta einai kollimena! me to pou tha patisw to power tou modem gia na to kleisw kai na to ksananoiksw ta panta stin othoni ksekollane! paidia dwste ta fwta sas giati mou exoun spasei ta nevra!!!
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 firmware update.b.balto ethernet.10 euro mia karta diktiou.c.allo torrent clietn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.