boom123 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 επειδή έχω βρεί μια μεταχειρσιμένη και θέλω να μάθω τη revision είναι...πως μπορώ? το γράφει πάνω κάπου? η θα καταλάβω απο το chip?
sotos65 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Οι εκδόσεις 2.6χ (2.6b, 2.6c, 2.6d) οπτικά είναι όμοιες μεταξύ τους, και δεν ξέρω αν πραγματικά έχουν και ιδιαίτερες διαφορές στα εξαρτήματα (αν θυμάμαι καλά πρέπει να αναφέρεται η έκδοση πάνω στη πλακέτα, αλλά δεν μπορώ να το τσεκάρω μιας και η κάρτα βρίσκεται εγκατεστημένη στο pc). Η έκδοση 2.3 διαφέρει και οπτικά. Οι skystar 2.6x Και οι 2.3
boom123 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Οι εκδόσεις 2.6χ (2.6b, 2.6c, 2.6d) οπτικά είναι όμοιες μεταξύ τους, και δεν ξέρω αν πραγματικά έχουν και ιδιαίτερες διαφορές στα εξαρτήματα (αν θυμάμαι καλά πρέπει να αναφέρεται η έκδοση πάνω στη πλακέτα, αλλά δεν μπορώ να το τσεκάρω μιας και η κάρτα βρίσκεται εγκατεστημένη στο pc). Η έκδοση 2.3 διαφέρει και οπτικά. βασικά οι εκδόσεις με ενδιαφέρουν....2.6b, 2.6c, 2.6d μπορείς να μου δείξεις σε μια φωτο που ειναι γραμμένο για να πω στο παιδί να κοιτάξει...
sotos65 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δεν έχω εύκαιρη φωτό να στο δείξω, αλλά έριξα μια ματιά στη skystar2 που έχω στο pc, και αναφέρει το revision στη πίσω πλευρά της, κάτω από το tuner μαζί με το μοντέλο και ένα σειριακό αριθμό με πολύ εμφανή γράμματα. Για παράδειγμα η δικιά μου λέει REV: 2.6C
napgio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ρίξε μια ματια και εδω: http://www.scaistar.com/skystar2/skystar23.htm
nasmania Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 επειδή έχω βρεί μια μεταχειρσιμένη και θέλω να μάθω τη revision είναι...πως μπορώ?το γράφει πάνω κάπου? η θα καταλάβω απο το chip? Τι πρακτικές διαφορές έχουν ? Ποια θεωρείται καλή και γιατί ? Πήρα τελευταία και εγώ μια και θα ήθελα να μάθω μιας και δεν έχω ασχοληθεί ακόμα, σοβαρά μαζί της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.