stef-dim Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Καλησπέρα. Θέλω να φτιάξω ένα δίκτυο μεταξύ δύο υπολογιστών με Vista και XP με απλό cross καλώδιο. Μήπως κάποιος μπορεί να με καθοδηγήσει με απλά βήματα ή να με παραπέμωει σε κάποιον οδηγό??
Vatos_locos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 εμένα το δίκτυο δούλεψε καλά με το που έβαλα όλα τα pc στο ίδιο workgroup και με στατικές ip αλλα το πρόβλημα είναι ότι από vista βλέπω τα πάντα ενώ από τα χρ μου ζητάνε κωδικό για να δούνε τα share του pc που τρέχει vista τι παίζει εδώ ?
weirdo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε δίκτυο 2 pc με vista, ενώ βλέπονται τα pc δεν μπορώ να μπω μέσα γιατί μου ζητάν κωδικό... ξέρει κανεις τι παίζει ? edit: βρεικα την απαντηση σε αλλο φορουμ: pas network and sharing center kai sto pedio sharing and discovery afineis sto "on" mono tis 2 protes epiloges.network discovery+file sharing.ta alla ola "off".meta pas sta pc kai kaneis share tous diskous pou theleis.prosoxi otan tha kaneis share tous diskous sto advance sharing kai stin epilogi permissions bale full control tou everyone.logika meta tha eisai ok.an oxi(sou zitaei pali pass+user)tote pigene control panel panel>network and sharing center>show me all the shared network folders on this computer(kato kato einai i epilogi).pigene sto disko pou theleis kane properties>security kai koita sto pedio group or user names an exei everyone.an den exei balto(to change permissions,click edit)kai dostou kai full control.logika eisai etoimos. kalimera
Droidlock Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Απλα στα vista πρεπει να γινει απενεργοποιηση του κωδικου για το δικτυο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.