Προς το περιεχόμενο

EPSON Printer....ανάψαν όλα τα λαμπάκια...ΤΕΛΟΣ?

ektoras22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

έχω εδώ και χρόνια έναν EPSON 460 ο οποίος πάντα δούλευε τελεια. Πριν λίγες μέρες τύπωσα αρκετά τον κλεινω και χτές που τον άνοιξα ξανα ανάβαν και τα 3 κόκκινα λαμπάκια και αναβοσβήνανε.

Υπάρχει εσωτερικό τσίπ όπως διάβασα στο ιντερνέτ που μετά από κάποιες χιλιάδες εκτυπώσεις τον απενεργοποιεί ? Ισχύει.

Υπάρχει κάτι να κάνω γιατί δεν δικαιολογείτε να κάνει αυτό το πρόβλημα...χωρίς αιτία?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενδέχεται η κεφαλή να έφτασε στο τέλος της ζωής της (μετά από κάποιες χιλιάδες εκτυπώσεις θέλουν αλλαγή) ή ο μηχανισμός που μετακινεί την κεφαλή να έχει μηχανικό πρόβλημα. Η γνώμη μου είναι ότι όντως δεν αξίζει τον κόπο να τον πας service, όταν με 100-200 ευρώ αγοράζεις καινούριο high end φωτογραφικό εκτυπωτή.

Σωστά , πιθανός να είναι έτσι. Διάβασα πως στους Epson συμβαίνει αυτό όταν φτάσει σε κάποιες εκτυπώσεις, αλλά αλλάζοντας το σφουγγαράκι το προστατευτικό μέσα και με ένα reset με έναν συνδιασμό πλήκτρων επανέρχεται.Υπάρχει όντως αυτό???? Η ουσία είναι ότι γέμιζε πολύ εύκολα και οι εκτυπώσεις του ήταν καλές. Γιαυτό και στενοχωρήθηκα

Σε μια οικονομική τιμή printer να γεμίζει εύκολα υπάρχει? Καμιά γνώμη????

Ευχαριστώ

όντως οι epson μετά απο κάποιες εκτυπώσεις απενεργοποιούνται το έχω πάθει και εγώ. μετράνε τις εκτυπώσεις που γίνονται και μετά από έναν αριθμό απενεργοποιούνται αυτό συμβαίνει γιατί έχουν υπολογίσει ότι σε αυτόν τον αριθμό εκτυπώσεων έχουν γίνει τόσοι καθαρισμοί και έχει χυθεί τόσο μελάνι που το σφουγγαράκι έχει γεμίσει και θέλει αλλαγή.

μπορείς να τον ανοίξεις να βγάλεις το σφουγγαράκι και να το πλύνεις , είναι πολύ εύκολο.εγώ έτσι έκανα και μετά κάνεις reset.

βέβαια μπορείς να κανείς reset χωρίς να το πλύνεις, αντέχει να τραβήξει κι άλλο μελανί άνετα.

το reset γίνεται με το ssc service utility , είναι freeware θα το βρεις εύκολα απ' το goggle. έχει και άλλες δυνατότητες όπως το reset στο μετρητή μελανιών, να ξέρεις οι κασέτες έχουν έως και 50% επιπλέον μελάνι από τη στιγμή που σου λένε ότι έχει αδειάσει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...