MrSeanKon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδια γνωμη μου ειναι και κανω λαθος? Εχω την εντυπωση οτι η μπυρα αυτη ειναι σκετο ξυδι.... Εχει φοβερη καταναλωση (αψητη RULEZ) και δεν πινεται. Η Ηeineken καπως ερχεται απο δρομο (παρολο που η ιδια εταιρεια τις βγαζει).
thanocaster Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Η Amstel για κάποιον ανεξήγητο λόγο μου αφήνει μια γέυση από ντοματάκι κονσέρβα (???). +1 για την πράσινη.
tolis86 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 καιγω πρασινη πινω. η αμστελ ειναι πολυ πικρη...παντος παγωμενη μια χαρα ειναι. ντοματακι????
Chrisxxx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 +1 για την πρασινη. βασικα η Amstel μου θυμιζει καφενειο και γερους που πινουν μονο amstel...
MrSeanKon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Αρα δεν ξεμωραθηκα ακομη αφου ετσι το λενε κι οι υπολοιποι χρηστες. Μωρε ΓΚΡ ηταν πολυ καλη μπυρα που να τους παρει. Οντως στα καφενεια οι ηλικιωμενοι/Αλβανοι/οικοδομοι το ξεσκιζουν στην AMSTEL. rile υπαρχει ακομη αυτη η μπυρα? Δοκιμασα Kaiser πολυ δυνατη γευση μου αρεσε.
tolis86 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 οπα ρε... ηρεμια. γουστα ειναι αυτα. σε αλλους αρεσει πικρη μπυρα. στη γερμανια εχουνε να πουμε 723873 μπηρες... και η στελλα αρτουα ειναι καλη και η καριμπ..
Sellers Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ε αυτή η πικρίλα είναι η μαγκιά της Amstel. Η μπύρα της εργατιάς. Επίσης πολύ καλή και η Fisher αν και πολύ πολύ ελαφριά...
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 ΛΟΛ, άμστελ λέει. Φρικαλεότητες. Τα ίδια χάλια είναι αυτές, εξαιρείται μύθος κ άλφα που είναι χειρότερες. Στέλα και φίσερ καλές για 14χρονα κοριτσάκια στις κερκίδες στο γυμνάσιο. Κάηζερ. Απλώς.
KWSN_Men Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Άλλο πικρίλα και άλλο το ξερατό που λέγεται Amstel στην Ελλάδα. Στην Αγγλία που τη δοκίμασα μια χαρά ήταν.
aledjo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 1) Fischer 2) Bud 3) Ηeineken 4) Μυθος amstel = σκουπιδια!
The_Judas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Πράγματι δεν πίνεται η Αμστελ... αλλά ήταν η πρώτη μπύρα εισαγωγής στην Ελλάδα και έμεινε από τότε η ψευδαίσθηση της ποιότητας Προτιμώ Heineken,Fischer,Karib,Kaiser από τις γνωστές.
aledjo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 ΛΟΛ, άμστελ λέει. Φρικαλεότητες. Τα ίδια χάλια είναι αυτές, εξαιρείται μύθος κ άλφα που είναι χειρότερες. Στέλα και φίσερ καλές για 14χρονα κοριτσάκια στις κερκίδες στο γυμνάσιο. καραλολ! με αυτη τη λογικη ολες οι μπυρες ειναι για παιδακια....
KWSN_Men Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 καραλολ! με αυτη τη λογικη ολες οι μπυρες ειναι για παιδακια.... Όλες οι μπύρες που σερβίρονται στο 99% των μαγαζιών στην Ελλάδα, έτσι είναι. Άλλο αν κάποιες από αυτές κατεβαίνουν ευχάριστα. Δε σημαίνει ότι ευχαριστιέσαι και μπύρα όμως.
Sirtsourekas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 αυτες ειναι μπυρες -κατουρο. αν θελεις μπυρα πινεις μια μοναστηριακη οπως η chimay , επισης duvel , grimbergern la trappe και μετα δεν ξαναπινεις amstel .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.