Προς το περιεχόμενο

Άγνωστο πρόβλημα με Υπολογιστη μέρος 3ο!! (και τελευταίο) Μακριά απο ASUS P5KR!!

djpal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σε όλους!

Αφού άλλαξα όλο τον υπολογιστή και έφτιαξα τις μπρίζες όλα φαίνονταν να λειτουργούν σωστά, ξαφνικά τσουπ! κολλάγανε τα πάντα...Τι έφταιγε πάλι?

Το ολοκαίνουριο motherboard Asus P5KR! Έψαξα στο internet και κατέληξα να βρω γύρω στα 15 άτομα απο εξωτερικό τα οποία περιγράφανε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα!

Το αντικατέστησα με το P5KE -WI-FI και όλα λειτουργούν σωστά!

Το συμπέρασμα είναι ότι δεν ήταν ελαττωματικό. Αλλά είχε πρόβλημα "απο μαμά". Γι'αυτό προσοχή! :shifty::shifty:

Δημοσ.

Φιλε εχω και εγω την ιδια μητρικη και μου κανει και εμανα τα ιδια κολληματα (παγωματα!). Δεν εχω βρει ακομα τι ειναι.

Δημοσ.

και γω την επαθα με την ασους.μου ρθε η p5b-deluxe wifi χωρις wifi και την εστειλα απο κει που ρθε. καλα που επεσα σε καλα παιδια στο καταστημα.

Δημοσ.

παιδιά δεν ξέρω κι εγώ έχω μια asus P5L-MX και μου κάνει παγώματα έτσι στο άσχετο έκανα format το πρόβλημα δεν λύθηκε τώρα δεν χέρω....

Δημοσ.

Παιδιά μην ψάχνεστε τα έχω δοκιμάσει όλα! Ειναι προβληματικό το συγκεκριμένο μοντέλο(α).. Όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα είναι οκ... Στο Forum της ίδιας της εταιρίας αναφέρουν πολλοί το ίδιο πρόβλημα και με καινούργια λειτουργικά και με εντελώς διαφορετικο hardware.. Ένα είναι το κοινό σημείο.. Η μητρική...

Ή αλλάξτε το με ένα GIGABYTE αντίστοιχο ή πάρτε το P5KE - WIFI. Δεν έχει εμφανίσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Δημοσ.

μετά από ένα μικρό search στο forum της asus αλλά και σε άλλα reviews, μια χαρά τα πάει η P5KR, φυσικά και υπάρχουν προβληματικές mobo σε κάθε σειρά, αλλά να μην τα παραλέμε..

Δημοσ.

Όταν λέμε οτι η Asus έχει πρόβλημα όλοι μας κράζουν και μας απαντάνε για το τι γράφει το ένα site και το άλλο...Εντάξυ οι Asus έχουν τρελές δυνατότητες. Τι να τις κάνω όμως αν δεν δουλεύει τίποτα και κολλάει το σύμπαν???

Αλλάξτε και λίγο εταιρία να βρείτε την υγειά σας.

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως έιναι σωστό να κατηγορούμε μια μεγάλη εταιρεία όπως Asus για μικροπροβλήματα που πράγματι ίσως μας ταλαιπωρούνε αλλά και η ταλαιπωρία αυτή καθεαυτή έχει την γλύκα της

Προσωπικά έχουν περάσει 4 mobo της ausus απο τα χέρια μου και κανένα δεν είχε πρόβλημα εκτός ίσως απο ενα που ήταν θέμα καθυστέρησης αναβάθμησης drivers και δεν οφείλωνταν στην asus

τα mobo έιναι τα εξής

1. P5GD2-X παλιό και καλό , ακόμα δουλεύει σε ενα pc ξαδέρφου με XP PRO SP2

2. P5B παλιό δικό μου δουλεύει σε pc αδερφού μου με VISTA HOME PREMIUM

3 STRIKER EXTREME SLI 680i (εδώ καθυστέρησε πολύ η Nvidia να δώσει σωστούς drivers να δουλεύουν τα vista, , ήταν πάντως άψογο με τα XP.)

4 P5K deluxe WiFi αυτό που δουλεύω εγώ τώρα και δουλέυει άψογα.

Συμπέρασμα μήπως βιαζόμαστε να αποκλείσουμε την μια εταιρεία ή την άλλη?

Δημοσ.

Βρήκα τι πρόβλημα έχουν οι Asus.. Την διαχείριση της μνήμης...

Βάλτε μνήμες της S3 και θα βρείτε την υγειά σας..

Σ'ενα κατάστημα με εναν φίλο μου τεχνικό δοκιμάσαμε ΌΛΕΣ τις μάρκες μνημών που αναφέρει η Asus οτι είναι συμβατές... Η μόνη που δούλεψε ήταν αυτή η μάρκα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...