8515 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Έχω μια κάμερα minidv jvc (G325D νομίζω) και θέλω να περάσω τα βίντεο από την κασσέτα στον υπολογιστή μου. Έβαλα κάρτα firewire και την αναγνώρισε κανονικά ο υπολογιστής αλλά όταν συνδέω την κάμερα δεν την αναγνωρίζει και ούτε όταν ανοίγω το windows movie maker δεν την βλέπει. Κάνω κάτι λάθος; Μήπως χρειάζεται άλλο πρόγραμμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 dokimase to pinnacle studio i to premiere. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχει και ένα μικρό ενεδεχόμενο να χρειάζονται drivers. Δεν είναι πολύ πιθανό αυτό, αλλά δοκίμασέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8515 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχει και ένα μικρό ενεδεχόμενο να χρειάζονται drivers. Δεν είναι πολύ πιθανό αυτό, αλλά δοκίμασέ το. Εννοείς drivers της κάρτας firewire; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.