Προς το περιεχόμενο

Sapphire HD 2900 Pro 1GB

lizardking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

george ορεο avatar φιλε.Δικια σου η κανατα?Η Βρηκες ετοιμη φοτο?

Ελα παιδια ας το παραδεχτουμε η Ατι ξαναξυπνησε;)(γτ κοιμοτανε????)Αντε και να δουμε τι θα λενε η 2950 σειρες.ΚΑι μετα περιενουμε την σειρα 3κ.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
george ορεο avatar φιλε.Δικια σου η κανατα?Η Βρηκες ετοιμη φοτο?

Ελα παιδια ας το παραδεχτουμε η Ατι ξαναξυπνησε;)(γτ κοιμοτανε????)Αντε και να δουμε τι θα λενε η 2950 σειρες.ΚΑι μετα περιενουμε την σειρα 3κ.

Δικό μου είναι ... ;)

Δημοσ.

και γαμω;)

Θα εδειχνα τα δικα μου αλλα δν εχω φοτογραφηκη(την εχει παρει η μανα μου στο ταξιδι της).Την κανατα την πηρες απο καποιο μαγαζι η ειναι μια απλη κανατα?

Δημοσ.
Πράγματι η 2900XT μετά την αναβάθμιση των drivers, πηγαίνει ακόμα καλύτερα, αφού επιτρέπει τεράστια αύξηση στο PCIe Bus (165MHz benchable :shock:) ... Βέβαια την 8800Ultra δεν την πιάνει ποτέ, όσο μοντάρισμα και όσο άζωτο και αν ρίξεις στο κάνιστρό της ... Και αυτό λόγω των εξαιρετικών μνημών που φέρει η 8800 Ultra (καλά και ο πυρήνας δεν πάει πίσω - ο Γιώργος aka hipro5 κατάφερε να τον πάει 1200MHz ε ? :shock: - δεύτερο shock σήμερα, θα πάθω κάνα .... μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ :lol:)

Tα ίδια ισχύουν και για την 2900Pro ... Άντε απανταχού αγοραστές της, πάρτε την κάρτα, πιάστε κολλητήρι και trimmers ξεκινήστε το soldering, βάλτε της καμιά aftermarker ψύκτρα ή under water ή ακόμα καλύτερα under TEC (ποιος θα κάτσει να φτιάξει βάσεις τώρα ε ? :P) και ξεκινήστε τα κλόκια ... Και ένα μικρό tip :

1) Μην φοβηθείτε να ανεβάσετε το PCIe Bus, ειδικά στο 3D 06 σκοτώνει ;)

2) Στο 3D Mark 01, μέσω Riva Tuner ανεβάστε το LoD στο 3.4 και το Mip-Map Detail Level στο High Performance και τρέξτε το να δείτε διαφορά ;)

:shock: :shock:

Den exei kai megali simasia sto gaming,:shock:

sas 8umizo oti oi protes 2 8eseis sto world record tou 3dmark06

tis katexoun oi 2900....:shock::shock::shock:

http://www.ripping.org/benchmarks.php?act=graphicscores&graphic=3DMark06

gia na min pa8eis kai allo shock george:shock::shock::shock::shock:

oso gia tis mnimes nomizo oti i 2900xt vgainei kai se ddr4 etsi den einai??? den nomizo na paizei kai rolo etsi??

Esi eisai o eidikos, fotise mas mastore george

Δημοσ.

νομιζω ειμαι ατυχος.ΠΑρατηρησα οτι το πλαισιο δν την εχει πια την 2900προ512....Ρε σεις μια ασχετη ερωτηση που τωρα μου ερ8ει.τι διαυλο χρησημοποιει?PCI-x x16 ή PCI-x 2.0?

Δημοσ.
:shock: :shock:

Den exei kai megali simasia sto gaming,:shock:

sas 8umizo oti oi protes 2 8eseis sto world record tou 3dmark06

tis katexoun oi 2900....:shock::shock::shock:

http://www.ripping.org/benchmarks.php?act=graphicscores&graphic=3DMark06

gia na min pa8eis kai allo shock george:shock::shock::shock::shock:

oso gia tis mnimes nomizo oti i 2900xt vgainei kai se ddr4 etsi den einai??? den nomizo na paizei kai rolo etsi??

Esi eisai o eidikos, fotise mas mastore george

Ooops ... Σε πιάνω αδιάβαστο ... ! :lol:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=161116 To record του Kinc (το οποίο έγινε με Yorkfield engineering sample cpu και όχι retail cpu), το έχει ήδη σπάσει ο hipro5 aka Γιώργος, με έναν QX6850 retail + 2 Ultras in SLi ;) :shock: ... Αναρωτιέται λοιπόν αν πρέπει να παρουσιάσει το record τώρα, ή να το σπάσει στο event ...

Όπως δείχνουν τα πράγματα, πριν το event ίσως το σπάσει για λίγους πόντους, και στο event να ξεπεράσει κάθε record ... ;)

Eπίσης, γνωρίζω ότι το Crossfire με 2 χ 2900 XTs δίνει ρέστα, αλλά δες και αυτό :

http://www.hwbot.org/result.do?resultId=654615

Ανέβασε κατά 200+ MHz τον QX6850, και τις Ultras @ 1200MHz core και κάτι παραπάνω στη μνήμη και φαντάσου τί έχει να γίνει ... :shock:

Όσο για την DDR4 ... No,no, not a big deal !

P.S. Δεν είμαι μάστορας, αλλά μαθητής τρίτης λυκείου ;)

Δημοσ.

Καλό το 3rdfart06, αλλά δεν παίζεται το έρμο και μετά από την δεύτερη φορά που θα το τρέξω μου έρχεται αναγούλα από την βαρεμάρα.

Στο 3D Mark 01, μέσω Riva Tuner ανεβάστε το LoD στο 3.4 και το Mip-Map Detail Level στο High Performance και τρέξτε το να δείτε διαφορά.

Διαγωνισμό κάνετε για την πιο απαράδεκτη ποιότητα απεικόνισης; Εκτός αν υπάρχει καμιά καινούργια αντίληψη του "όσο πιο θωλά τόσο πιο καλά". Για αυτό τα μετροπρογράμματα θα έπρεπε να έχουν την δυνατότητα να κλειδώνουν σε τέτοιες ρυθμίσεις και να μην τις αποδέχονται, γιατί μόνο οι συγκρίσεις με ακριβώς ίδια ποιότητα απεικόνισης μετράνε, αλλιώς συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.

Δημοσ.
2900 pro+2900xt dn kanoune crossfire etsi?An kanoune logika ua pame na spasoume kanena rekoraki(exo tin xt 8a paro kai mia pro):)

Alla shga min kanoyne crossfire.

Αν τα ρολόγια της pro πιάνουν αυτά της xt που κατα 99% τα πιάνουν, φλασάρεις το bios της χτ στην pro και κάνεις μια χαρα crossfire. ( μπορείς να κάνεις και το αντίθετο βέβαια, να χαμηλώσεις τα ρολόγια της χτ και να χεις 2 προ σε crossfire)

Δημοσ.

1) Καλό το 3rdfart06, αλλά δεν παίζεται το έρμο και μετά από την δεύτερη φορά που θα το τρέξω μου έρχεται αναγούλα από την βαρεμάρα.

2) Διαγωνισμό κάνετε για την πιο απαράδεκτη ποιότητα απεικόνισης; Εκτός αν υπάρχει καμιά καινούργια αντίληψη του "όσο πιο θωλά τόσο πιο καλά". Για αυτό τα μετροπρογράμματα θα έπρεπε να έχουν την δυνατότητα να κλειδώνουν σε τέτοιες ρυθμίσεις και να μην τις αποδέχονται, γιατί μόνο οι συγκρίσεις με ακριβώς ίδια ποιότητα απεικόνισης μετράνε, αλλιώς συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.

1) Δεν μίλησα με απαξιωτικό τρόπο για τα games ... Απλά έφερα το πιο γνωστό 3D benchmark ως μέτρο σύγκρισης ... :mad:

2) Το Level of Detail (LoD) είναι πασίγνωστο trick σε όλους τους bencher ... Δεν είναι ένα "κολπάκι" που τυχαία ανακάλυψα, όλα τα μεγάλα score στο 3D Mark 01 έχουν γίνει έτσι ... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...