Προς το περιεχόμενο

Format σε Vista!!!!

glaza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά,πάω να κάνω φορμάτ στα βίστα και δεν μπορώ . . .κάνω boot από το cd των χρ κανονικά και με το νόμο και μετά επιλέγω κονσόλα αποκαταστασης(πλήκτρο R δλδ)..

μετά μου λέει διαλέξτε . . .κάτι που είναι εγκατεστημένα τα windows τελοσπάντων . . γράφω '1' και πατάω enter (είναι η μόνη τιμή που δέχεται ούτως η άλλως)

και εδώ αρχίζει το πρόβλημα. . .μου λέει εισάγεται τον κωδιικό σας ως Administrator ενώ ΔΕΝ έχω ορίσει κανέναν κωδικό ποτέ γενικά στο pc. . ούτε αλλους χρήστες έχει ούτε τίποτα . . τι παίζει ρε παιδιά?

α,και btw, καλά κάνω που θα ξαναβάλω xp ή τα vista ειναι πολύ καλύτερα και απλά δεν το έχω καταλάβει ακόμα ?

• Moderators
Δημοσ.

Αφου δεν εχεις ορισει κωδικο,τοτε αφησε το κενο και πατα enter.Δεν πιανει?Οσον αφορα για το δευτερο σκελος της ερωτησης σου,εσυ θα κρινεις αν κανεις καλα την δουλεια σου με τα vista.Εγω προτεινω dual boot.

Δημοσ.

Το δισκακι των Βιστα φορμαρει προηγουμενως τον σκληρο δισκο και εγκαθιστα τον δικο του boot loader, ελπιζω μονο να μην εχουμε προβλημα με καποιο αλλο εγκατεστημενο λειτουργικο. Παντως ασε το κενο οπως αναφερει παραπανω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...