alvertis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Επειδή ειμαι λιγο νεος.θελω να ρωτηω:κατεβαζω τις ταινιεσ απο torrentz.com.αυτες οι ταινιες ειναι dvdrip-axxo κατι τετοιο.νομιζω πως ειανι .avi. εχω σε ενα φακελο την ταινια και τους υποτιτλους κα θελω να καπσω ή απλα να φτιαξω ενα dvd.Αυτο μπορω να το κανω κατευθειαν ή πρεπει να κανω καμια μετατροπη πρωτα και πως? thanks
kastel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Τα αρχεία σου είναι avi αλλά είναι απενεργοποιημένη η δυνατότητα να φαίνονται οι καταλήξεις των αρχείων από τα Windows. Για να ενσωματώσεις υποτίτλους σε avi και να το μετατρέψεις σε DVD, χρησιμοποίησε ή το WinAvi Video Converter (share) ή το ConvertXtoDVD (share). Δες τους οδηγούς "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER" και "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ CONVERTX TO DVD". Τους οδηγούς και links για τα προγράμματα θα τα βρεις εδώ: www.kastel.gr
jb1989 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 kastel esi pou eisai ebeiros poio apo ta 2 programmata theoreis kalitero?
kastel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ανάλογα. Εγώ προσωπικά τα χρησιμοποιώ και τα δύο. Αν θέλω τα DVDs να έχουν menu προτιμώ το ConvertX, αλλιώς το WinAvi. Έχουν και διαφορετική φιλοσοφία για τους υποτίτλους. To WinAvi τους ενσωματώνει πάνω στην ταινία ενώ το ConvertX δημιουργεί ξεχωριστό αρχείο στη δομή του DVD. Από την άλλη (προσωπική άποψη) το WinAvi εκτός από ποιο γρήγορο δίνει αποτελέσματα σε καλύτερη ποιότητα. Το WinAvi είναι ποιο παραμετροποιήσιμο, με τη δυνατότητα επιλογής codecs κ.τ.λ. και είναι και ένας πλήρης converter μετατρέποντας περισσότερους τύπους αρχείων και σε διαφορετικά formats.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.