Προς το περιεχόμενο

Πρόβληματάκι με siemens router

pmandd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώντας να εγκαταστήσω το siemens router σε φίλο μου (το έστειλε η tellas) και ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνουν, κολλάω στο ότι δεν μπορώ να δω συνδεθώ μέσω της ip του στον firefox. Το pc παίρνει πάντως αυτόματα ip, αν και αργεί κανά λεπτό στην αρχή. Αυτό το πρόβλημα το έχω και με usb και με ethernet σύνδεση. Τι δεν κάνω καλά;

Δημοσ.

mipos proxy sto firefox?mipos lathos ip sto tcp ip?kane kai restore default sto siemens.mipos kapoio firewall kovei ton filo sou?me karta diktiou pexe klise ola ta firewall bgale proxy an exeis balei.

Δημοσ.

Ean den exeis piraksei tipota stin karta diktiou to speedstream 4200

apataei stin 192.168.254.254 den exei kanena problima kai gw me firefox mpenw :)

Ean tora exeis piraksei kati anikse dos window grapse ipconfig na deis pou einai o router gia na mpeis :)

Δημοσ.
...kane kai restore default sto siemens...

OK ευχαριστώ, τελικά με restore στα factory settings μπόρεσα να μπώ στο router (αυτά συμβαίνουν αν δεν έχεις ξανασχοληθεί). Μένει μόνο να δούμε αν παίζει αξιόπιστα ή θα θέλει κανα firmaware update.

Δημοσ.

to siemens to cl 110 ine kalo tora aan ine to speedstream den xero ti leei.kai den prepei na ine adsl2+ auto an thimame kala.mia eteria i hol nomizo i i otenet isos kai i forthnet exoun odigies gia auto

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε guyz και εγω εχω SpeedStream 4200 me IP 192.168.254.254 και δεν μπορω να μπω πλεον....τι κανω λαθος....στην αρχη εμπαινα αλλα τωρα δεν μπορω....μπορειτε μηπως να μου πειτε καμια ιδεα?κατι?σας παρακαλω.... :(:(:(

Δημοσ.

καλως ηρθες.to router ρεσετ sta default και ξανα σεταρισμα και στην καρτα δικτυου σου βαλτα στο αυτοματα η δοκιμασε με αλλο Pc.

Δημοσ.

λογικα στον ρουτερ μικρο κουμπακι στο πισω μερος για 4-10 seconds και στο pc control panel network connection ,local area connextion right click properties then tcp/ip properties και obtain ip address ktl αυτοματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...