kosmasgr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Καλημέρα Διαθέτω το σύστημα της υπογραφής μου. Αν και γενικά δεν το θεωρώ και τόσο αναγκαίο να κάνω αναβάθμιση σε κάτι αποφάσισα να αλλάξω μητρική , επεξεργαστή και μνήμες. Αυτό που επιθυμώ βασικά είναι να βρώ μητρική για τους Core2Duo ή Quad , η οποία να διαθέτει agp slot για την κάρτα γραφικών καθόσον η Χ1950GT - AGP που πήρα είναι καινούρια. Εκτός αν βρώ μετατροπέα απο agp σε Pci-e , κάτι που είχα δεί παλιότερα σε κάποιο site αλλά δεν μπορώ να το βρώ πάλι Επίσης αν βρώ και σε DDR3 μητρική ακόμα καλύτερα. Η μόνη μητρική που έχω βρεί στην ελληνική αγορά είναι η εξής : http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.528384 Εχετε να μου προτείνετε κάτι ? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο που διαθέσατε
koumos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 File mou egw exw tin idia akrivws mitriki alla stin VSTA ekdosi kai einai ola mia xara! Ekana kai gw tin allagi mono kai mono gia na upostirizei socket 775 kai agp+pci-e..Arketa fthini einai kai nomizw pos den uparxei alli lisi pou na upostirizei agp kai quad pou thes..Oso gia to metatropea pou les de gnwrizw idiaitera gi auto..Pantws i thira PCI-E tis asrock einai 4x kai oxi 16x ws sinithizetai..Alla i diafora einai apeiroelaxisti se metria sistimata...
kosmasgr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δηλαδή για κάρτες γραφικών PCI-E 16x δεν είναι συμβατή ?
koumos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Oxi einai simvati! Apla o diaulos einai se taxitita 4x kai thewritika exoun ligo mikroteri apodosi oi kartes. Alla sto sistima mou (des upografi) i X1950 PRO douleuei mia xara parolo to 4x..Mikri diafora tha exoun an valeis mia 8800 panw me genika high-end sistima..Alla gia to sistima sou einai polu kali epilogi kai de tha xeis provlima.
kosmasgr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστώ φίλος. Θα αναμένω γνώμες και άλλων φίλων μήπως υπάρχει και τίποτα άλλο σε μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.