The_Edge Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά να θυμήσω πως αν βρίσκετε κάποια είδηση αρκετά ενδιαφέρουσα ώστε να μπει στην κεντρική σελίδα του site, μπορείτε να πατάτε το κουμπί "Thumbs Up" στο πρώτο post. Αν η είδηση συγκεντρώσει ικανοποιητικό αριθμό ψήφων θα μεταφερθεί αυτόματα στο forum των Ειδήσεων και έπειτα στην κεντρική σελίδα.
mcnick50 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Ελπιζω φυσικα να εχει και πολλα δωρακια για το κοινο... eleos.... den tha yparksei tpt... apla tha ginei stis 12 to mesimeri....
urezin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 ftou σου θα ειμαι ιταλια εκεινο το σκ, παιδια ασ κανει καποιος ινσομνιακ το κοπο να τραβηξει κανα βιντεακι
mihalakis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 ftou σου θα ειμαι ιταλια εκεινο το σκ, παιδια ασ κανει καποιος ινσομνιακ το κοπο να τραβηξει κανα βιντεακι Πάω εγώ ιταλία αν θες και κατηφόρισε εσύ προς μολ. Όσοι έχουν αη φον ας τραβήξουν κανένα βίντεο να το μοιραστούν με όσους δεν θα μπορέσουν να πάνε... Παρεπιπτόντως την Κυριακή που μας έρχεται στο σουβλατζίδικο του Κώστα θα προσπαθήσω να καταρρίψω και εγώ το χαμηλότερο σκορ στο 3δμαρκ06, και μάλιστα να κλοκάρω τον πεντιο μου all the way up to 166mhz και να του περάσω mmx instructions. Κερνάω και πλούσια σουβλάκια.
batig0al Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Poli endiaferon akougete to event. Tha peraso sigoura na do!
wizzy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Στο προηγούμενο παρόμοιο event που έγινε στα MLR είχα πάει και ήταν μια χαρά! Είμαι εξωτερικό και δεν θα καταφέρω να πάω σε αυτό, αλλά όπως ειπώθηκε πολλάκις προηγουμένως όσοι πάνε ας τραβήξουν φωτογραφίες να έχουμε να παρηγορούμαστε εμείς οι υπόλοιποι!! Α! και βγάλτε καμιά φωτογραφία με τον Γορίλλα!
sarisn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Θα πάω κι' εγώ με ένα φιλαράκι μου, αν είναι να βρεθούμε οι insomniacs κάπου εκεί για σχόλια κλπ PS: Thresh, σε παίζω και ένα duel με τον μάγο μου στο WoW άμα λάχει hahaha
PETROS13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 και εγώ ψήνομαι να πάω.. και μάλλον θα πάω!! καλά θα είναι λογικά.. αρκεί να αξίζουν και τα δωράκια που θα δίνουν!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Θα πάω κι' εγώ με ένα φιλαράκι μου, αν είναι να βρεθούμε οι insomniacs κάπου εκεί για σχόλια κλπ PS: Thresh, σε παίζω και ένα duel με τον μάγο μου στο WoW άμα λάχει hahaha to exw parathsei to WoW panw apo 6 mhnes man
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Kι εγω θα ειμαι εκει παιδες! Δε το χανω αυτο.
nick#18 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 tha prospathiso na pao kai ego alla ligo diskolo exo proponisi ekeini tin ora
FarCry Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Απο που εγινε αντιγραφη η διαφημιση της NVIDIA? για μαντεψτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα