firewalker Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Γίνεται να μπει επιλογή για απόκρυψη του side bar στο forum; Ή να μπει κάποιο κουμπί που να την αποκρύπτει; Να γίνει αναδυόμενη δηλαδή. Νομίζω ότι τρώει αρκετό χώρο από το forum.
Demis_v Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Apla apisteyto to neo Scriptaki. . ..Go On....
BadIronTree Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 mouhahah anti gia kapelo kampardina... eprepe na exei koukoula pio ellinikos o roufianos
johnykim Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Πολύ ωραίο!Αυτό το ψυχρό και "παγωμένο" χρώμα μου αρέσει πολύ.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Καταρχην συγχαρητηρια σε οσους δουλεψαν για το νεο Insomnia...πολυ εντυπωσιακο το layout και ειδικα ο νυσταγμενος τυπακος ειναι ολα τα λεφτα! Η αλλαγη ηταν επιβεβλημενη αφου το παλιο template ειχε αρχισει να δειχνει την ηλικια του!Επισης πολυ σωστη και η επιλογη της Joomla ενος λογισμικου που μπορεις να παραμετροποιησεις και εχει πολλα διαθεσιμα plugins για να κανεις οτι θελεις!
pappous_soulis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Mόνο τα νέα emoticons μου την σπάνε...θα τα συνηθήσω όμως!
laantonios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 θετικός και εγώ...πολύ καλή δουλειά ισάξια της αίγλης του site/fora !
bingo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μπράβο παιδιά! Πολύ καλό, ήταν απαραίτητη μια ανανέωση. Και πολυ ωραία τα :mad::cool:
scullyist Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Βρίσκω το design και όλο το lay out απλά θεϊκό, μπράβο βρε παιδιά ήταν απόλυτα αναγκαίο. Οργασμός ματιού (μεσημεριάτικα ) LMAO Και πάλι μπράβο και ευχαριστούμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.