lallasgr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Απίστευτη δουλειά...Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους ασχολήθηκαν για την δημιουργία αυτού του μοναδικού skin...
beman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 απλα καταπληκτικο... μπραβο στα παιδια που το σχεδιασαν ! πραγματι το κατι διαφορετικο !!! περασε αερας φρεσκαδας ,δροσιας και ανανεωσης.... η μου φαινεται ????
MrSeanKon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Καθε αλλο beman εχεις δικιο. Το ειχαμε βαρεθει το ιδιο skin τοσο καιρο!
Members gsarig Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Members Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά, μπράβο!!! είχα πάθει στέρηση 2 μέρες τώρα που το σάιτ ήταν πεσμένο, αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο! Τρομερή αλλαγή. Πάω να εξερευνήσω τις νέες δυνατότητες
Φρού-Φρού Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μια χαρά το νέο insomnia!!! Μόνο που το λευκό χρώμα στο backround είναι λίγο κουραστικό ... μήπως να το γκριζάρατε λίγο?
poscaman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 να πω κι εγω με την σειρα μου συγχαρητηρια στα παιδια που δουλεψαν γι αυτο το αποτελεσμα,και προσωπικα συγχαρητηρια στον HAL9000 που δεν γεμισε το νεο ινσομνια με διαφημισεις
saturn.sp Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Πολύ καλή δουλειά! Μπράβο! Καιρός ήταν πιστέυω να ανανεωθεί το forum. Καταπληκτική η προσθήκη των wikis, ελπίζω να αναπτυχθούν...
emilios_x Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μπράβο παιδιά πάρα πολύ καλό.. Και το fotishop.com έκανε πολύ καλή δουλειά... Το logo τα σπάει ΚΑΙ σαν το Joomla! δεν έχει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 hell...it's about time...
sa3rdna Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Συγχαρητήρια και από μένα, πολύ καλό το νέο interface και αρκετά πιο "ζωντανό". Πιστεύω ότι σε όλους θα αρέσει . Keep up guys!
ferongr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μια χαρά το νέο insomnia!!! Μόνο που το λευκό χρώμα στο backround είναι λίγο κουραστικό ... μήπως να το γκριζάρατε λίγο? +1. Κανει τρελο contrast και κουραζει/.
chriszah Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Συγχαρητηρία και από εμένα για το νέο σχεδίασμο του σαιτ Αυτό που μ'αρέσει πιο πολύ είναι το νέο logo! keep uo the good work
gvarth Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ε ν τ υ π ω σ ι α κ ό ! Συγχαρητήρια σε όσους και όσες βοήθησαν ώστε το Insomnia να πάρει τη νέα του μορφή και εμφάνιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.