zazik Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 εγώ πάντως ως ξινός θα πώ ότι προτιμούσα το ινσόμνια ως λίγο πιο underground.... τώρα , ενώ είναι όμορφο , με ψιλοχαλάει δεν ξέρω γιατί....πολύ γουτσου γουτσου ρε παιδί μου.... σε στυλ www.filaki.gr Μου θυμίζει σάιτ για ringtones.... Σαν δουλειά είναι πολύ καλή , αλλά όχι για τον χαρακτήρα του Ινσόμνια.... τι να πω , γνώμες και γούστα....
spirosta Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μπράβο!!!! Αλλά μας αφήσατε μια ολόκληρη μέρα και παραπάνω χωρις insomnia... Άξιζε πάντως...
antreaslam Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 πολύ καλύτερο το νέο στυλ!!!! ΜΕ ΓΕΙΕΣ!!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Το μήνυμα του μέλους ferongr μεταφέρθηκε εδώ από την ενότητα Bugs καθώς δεν περιέχει καταγραφή προβλημάτων αλλά παρατηρήσεις για την εμφάνιση και λειτουργία του forum.
nikosdimos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μεγιές το νέο φόρουμ κ συγχαρητήρια στους μοχθήσοντες (νέα λέξη) . Το χρώμα των γραμμάτων μήπως πρέπει ν'αλλάξει μιας κ κουράζει στην ανάγνωση με αυτό το background ? Θα συμφωνήσω και 'γω για το χρώμα του index. Αλλά το theme του forum "τα σπάει". Με 'γεια.
giogr4 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μπράβο παιδιά!Πολύ καλή δουλειά! Καλή συνέχεια σε όλους...
foufoutios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Με 'γεια και απο εμενα! Σαν καινουριο εγινε! πολυ καλη δουλεια
sarisn Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μπράβο παιδιά πολύ καλή δουλειά! Άντε με αυτή την αλλαγή να προστεθεί και άλλη μία... ΟΧΙ ΠΙΑ ΓΡΙΚΛΙΣ!!!! :lol:
adi32 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 η πλαινη αχρηστη στηλη που πιανει χωρο ατα αριστερα μονο σε μενα βγαινει ?
GR.destroyerH20 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!!!!:-) Super job guys!!!!
MrSeanKon Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 η πλαινη αχρηστη στηλη που πιανει χωρο ατα αριστερα μονο σε μενα βγαινει ?Τι εννοεις το Ειδήσεις * Hardware * Software * Microsoft * Apple * Games * Τελευταία Νέα * Τηλεπικοινωνίες Επιλογές Χρήστη * Νέα Μηνύματα * Πίνακας Ελέγχου * Προσωπικά Μηνύματα * Υποβολή Είδησης * Αποσύνδεση Αρχείο * August, 2007 * July, 2007 * April, 2007 * March, 2007 * January, 2007 * November, 2006 * October, 2006 * September, 2006 * August, 2006 * July, 2006 Και σε εμενα εμφανιζεται οποτε δε νομιζω να εχεις προβλημα. Η αλλαγη ηταν επιθυμητη Admins ετσι για να δωθει νεα πνοη στο forum. Περιμενουμε και τα υπολοιπα που μας εχετε υποσχεθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.