Directx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Καλορίζικο! Είναι αρκετά διαφορετικό από το παλιό, του οποίου την λιτότητα εκτιμούσα ιδιαίτερα (είμαι της παλιάς σχολής )
azio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μεγια!!! Πολυ καλο!! Χρειαζοταν αυτη η ανανανέωση!! Με το που το ειδα εντυπωσιαστικα απο την αλλαγη! Bravo, bravo!!
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Πολύ καλό. Μπράβο. Νομίζω διατηρεί τη δομή του προηγούμενου, οπότε δεν θα είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσουμε. Ίσα ίσα, απ'ότι βλέπω είναι και πιο βολικό από το παλιό σε μερικα σημεία. Καλορίζικο! :mad: (<--- πολύ πλάκα τα νέα smiles ).
Neglextis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 ouaou. is fantastic. teleia douleia. ante etsi na ftasei psila to site
tech25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Πολυ ομορφο φαινεται το interface. Συγχαρητηρια....
tanaod Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Very nice, very, very nice. Πολύ καλή η επιλογή του layout αλλά και του νέου script με Joomla.
kotsalo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Polu kali douleia paidia,evge...polu kalitero
alexzzz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα νόμιζα ότι μπήκα σε άλλη σελίδα. Όσο πάει όμως το συνηθίζω και μου αρέσει. Έχει πολλά καλά (ακόμα και η γραμματοσειρά που γράφω τώρα μου άρεσε πολύ...). Είδομεν!!!
Panahs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Καλά ρε πώς το κάνατε έτσι, χαχαχα! Γαμάτο Τα νέα smilies έχουν πολύ γέλιο. Από τα καλύτερα που έχω δει.
v-tidus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μπράβο παιδιά καλή επιλογή!!!! Καλή συνέχεια σε όλους!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.