TSOPK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Τρομερο το νεο skin, τα χρωματα, οι λειτουργιες. Πολυ καλη δουλεια κανατε. Μπραβο σε ολους
thes1os Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μαγκιά! I like it! Μου άρεσε αυτό με τα thumbs up / down για κάθε μήνυμα. Πιστεύω θα φανεί χρήσιμο στην πορεία. Τώρα να ψαχτώ και με το Wiki! Καλή δουλειά!
tonypapadovic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Νομίζω είναι πολύ καλές οι αλλαγές. Μπράβο στην Insomnia Team
LL_NEO Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Γαμεί το site. Μπράβο Κώστα. Επιπλέον το ρουφιανόκουμπο (notify) είναι θεικό...
dumbodumby Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 μπράβο ρε παιδιά, με κάθε τι που φτιάχνετε δείχνετε ποιότητα.. Σεβασμός και πάλι συγχαρητήρια και ευχαριστούμε!!
nemlah Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ειδικά συγχαρητήρια στον σπύρο για την καλή δουλεία .. Καλη επιτυχία με το νέο layout...
Izzy Stradlin Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Πραγματικα το νεο skin ειναι φοβερο!! Μπραβο σε ολους που το δημιουργησαν....αρχισα να νυσταζω κιολας ...hehe
vagpap Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Με γειά μας! Συγχαρητήρια στα παιδιά που το έφτιαξαν... Me like it more and more. Πάντως και εγώ έφαγα φρίκη την πρώτη φορά που μπήκα μέσα... Εμφανίστηκε και ο νυσταλέος πάνω δεξιά (αν και μεταξύ μας, ο μουστάκιας από τα παλιά είναι cult μορφή και τη χρειαζόμαστε)
dhmak Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Καλωρίζικο κι απο μένα άν και 3,5 χρόνια είχα συνιθίσει το προηγούμενο και με μία πρώτη ματιά, το τωρινό με ξενίζει (το προηγούμενο το ένιωθα πιό οικείο, το παλιό νομίζω πως ήταν και πιό ελαφρύ)
De@th L0rd Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Πολύ καλό παιδιά μπράβο! 2 thumbs up στο fotis team
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Τα υπογλωσια μου !!!! Αστειευομαι...Μπραβο παιδια !!!!:-D:-D
powersky Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Πολύ καλή δουλειά. Μπράβο σας, ωραίο το νέο design!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.